PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=702438}
6,9 11 tys. ocen
6,9 10 1 11280
5,7 15 krytyków
Serce, Serduszko
powrót do forum filmu Serce, Serduszko

Czy serio znów ON? Czy w Polsce nie ma już innych aktorów?

edyska92

Są - przyjaciele Szyca :/

edyska92

Zawsze jak widzę w obsadzie nazwisko Szyc, odechciewa mi się oglądać filmu. Podobnie z Adamczykiem.

iKloszard

Plus Karolak do 'szczęścia' :-)

edyska92

Są i Dorocińskiego:)

Mari_filmaniak

Dorocińskiego akurat lubię, nie ma przereklamowanej japy jak Szyc, która wyskakuje mi z lodówki :-)

edyska92

fakt

edyska92

Jakie "znowu"? Ostatnio go z "Kreta" pamiętam. 2011? Nie oglądać wszystkiego jak leci i po sprawie.

ocenił(a) film na 7
edyska92

Przecież Szyca nie było w filmie kinowym od dosyć dawna(komedyjka "Dżej Dżej" z bardzo ograniczoną dystrybucją się nie liczy). A skoro Kolski go wybrał to musiał mieć jakiś powód. Jestem dobrej myśli.

DonDominik

Moim zdaniem Szyc filmowi nie zaszkodził, Kolski ma "rękę" do aktorów.

ocenił(a) film na 7
lookazz82

No to się cieszę i chętnie się o tym przekonam za 3 tygodnie:)

ocenił(a) film na 8
DonDominik

Borys Szyc ma fajną rolę i jest w niej zabawny. A to już trzeci polski film w ostatnim czasie, który udało mi się obejrzeć z przyjemnością i bez poczucia obciachu. Pierwszy to Miasto 44, drugi - Bogowie.

nagorzeroze

Dokładnie tak. Też mam dosyć Szyca, ale w tym filmie ma fajną postać, i nie denerwował mnie dla odmiany ;)

użytkownik usunięty
edyska92

w Polsce to normalne, że są oklepani aktorzy, którzy pojawiają się w produkcjach nowych nieskończenie wiele razy, debiutanci to rzadkość więc cudem tym cieszmy sie w przypadku Serce, serduszko i głównej bohaterki - niestety jej sukces może spowodować, że i niedługo i ona będzie wychodzić nam bokami, kto to wie...

ocenił(a) film na 6

Niestety w moim mieście a jest to miasto wojew.Szczecin ,ten film mozna zobaczyć tylko na obrzeżach.Nie do końca to rozumiem,ale na tak kameralne kino poczekam i zobaczę sobie w domu jak już będzie można.