PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=698647}

Seria Niezgodna: Wierna

The Divergent Series: Allegiant
2016
6,1 75 tys. ocen
6,1 10 1 75064
4,0 8 krytyków
Seria Niezgodna: Wierna
powrót do forum filmu Seria Niezgodna: Wierna

Co za tytuł!

ocenił(a) film na 8

Czy samo "Wierna" nie przyciągnęłoby wystarczającej liczby widzów? Bo ciężko to sobie inaczej wyjaśnić. Najdziwniejsze, że to nie polski wymysł...

ocenił(a) film na 10
MarcoK

To tytuł trzeciej części książki, a to jest (rzekomo) ekranizacja, więc jak inaczej miałby się nazywać ten film?

ocenił(a) film na 4
zuziaq24

Byłam wczoraj na filmie, jest podzielona na części. Odradzam wam pójście do kina, zmarnowałam tylko pieniądze. Jako film: 4/10, jako ekranizacja 3/10. Może i jestem wielkim krytykiem, ale wymieszali fabułę (moi zdaniem). I jeszcze przesadzili z efektami. Pojawił się nagle w mieście, wielki budynek. Mur znikał i się pojawiał. W dodatku wszyscy mnie tam irytowali. Tobias stał się zbitym szczeniakiem, Tris wielką idiotką... Mogłabym jeszcze długo wymieniać.

ocenił(a) film na 4
Pxxx1n

*moim

ocenił(a) film na 5
Pxxx1n

Moim zdaniem to porażka. Z całkiem spoko pierwszej części zrobiła się piękna bajeczka dla małych dzieci z wieloma efektami specjalnymi. Już ,,Zbuntowana" była oddalona od fabuły książki ale to przebiło wszystko. Długo czekałam na trzecią część z nadzieją że będzie lepsza niż druga ale strasznie się zawiodłam, dlatego nie polecam tego filmu.

ocenił(a) film na 4
Ewelina_Boczar

Pierwsza część najlepsza, im dalej w las, tym gorzej. Mnie najbardziej denerwowali aktorzy. Moim zdaniem, słabo zagrali. Najbardziej Theo, którego lubię. Zagrał w niektórych scenach, jak zbity szczeniak. Ale to tylko moje zdanie.

ocenił(a) film na 8
zuziaq24

Zatem tytuł książki jest równie genialny. Czy inaczej ludzie kupili by tę książkę jako przewodnik jak być dobrą katoliczką, albo jako biografię siostry Faustyny tudzież Matki Teresy??? Czy naprawdę o to chodzi?

ocenił(a) film na 10
MarcoK

Ja wybrałam się na maraton filmowy byłam zachwycona pierwszą i drugą częścią widziałam je wcześniej dlatego wiązałam z wierną ogromne nadzieje ale bardzo się zawiodłam nie grą aktorską bo ta była świetna a przede wszystkim Theo James <3 ale wracając do filmu za bardzo unowocześnionie budynki, wymyślne gadżety chociaż drony były świetne ogólnie oceniam 5/10 uważam że zniszczyli ten film bo książka była genialna polecam wszystkim zawiedzionym filmem sięgnąć po książkę Pozdrawiam ;)