Najpierw o filmie Seria niezgodna wciąga już przy pierwszej części i chcemy więcej tego świata otrzymując go w zbuntowanej natomiast w serii niezgodna : wierna widzimy już świat spoza muru że jest jeszcze coś i to nie jest sielanka film bardzo bardzo ciekawy nie wyobrażam sobie żeby nie obejrzeć kolejnej zapewne świetnej części oczywiście niezgodna jako "niezgodna" pierwsza część była najbardziej wzruszająca i dynamiczna dziękuję tyle ode mnie 9\10.
Pozdrawiam tych wszystkich ludzi co narzekają nasuwa mi się jedno pytanie dlaczego nie zobaczyliście tylko niezgodnej i dla was to nie było jedno kino ? Dam przykład jest film "Efekt Motyla" (DLA MNIE) efekt motyla jest tylko jeden i nie oglądałem następnych bo pewnie są gorsze o tej samej tematyce ze zmianą aktorów i zdarzeń a teraz wróćmy do tematu skoro piszecie że jest to opera mydlana to wystarczy naprawdę niewiele NIE OGLĄDAJCIE BO OCZY BOLĄ OD TYCH BZDUR CO PISZECIE.
Pomyślmy idziecie do kina po to żeby to zobaczyć tak ? A żeby coś zobaczyć to idziemy z ciekawości i chęci bo nam się to podoba a nie wydać kasę po to żeby wylewać żale jakie to kichy nie robią co wy ku&&*a chcecie żeby wyskoczył king kong albo statek z titanica się pojawił -.-