PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10039212}
7,2 1,1 tys. ocen
7,2 10 1 1121
6,8 24 krytyków
Sezony
powrót do forum filmu Sezony

Ten Simlat to jest mistrzunio. Obczajcie to - samemu będąc aktorem wchodzisz w rolę aktora, który w ramach jednego filmu wchodzi w różne role, które gra ten właśnie aktor, i jeszcze przerzuca przez to wszystko emocje głównej postaci. Mózg zlasowany i ręce same biją brawo.

agentfeliks007

Zgadzam się, w swoisty sposób zakochałam się w nim o roli w Nieznajomych!

ocenił(a) film na 8
agentfeliks007

Sama jestem ciekawa tego filmu. Po trailerze wydaje sie miłą komedia, ale w dobrym tonie, na poziomie. Chętnie zobaczę duet Simlat- Seweryn.

cynaminek

Tak, masz rację, to bardzo mądry film tak btw, dużo o relacjach, zwłaszcza tych damsko-męskich, no i te kostiumy. Było warto.

użytkownik usunięty
agentfeliks007

Ja już po seansie. Wybrałam się na Sezony ze znajomymi. Uważam, że jest to na pewno film wart uwagi. Fabuła jest zdecydowanie nietuzinkowa, więc idealnie wpasował się w mój gust :)

agentfeliks007

Zlasowany mózg - dobre określenie, film nie pozsotawia człowieka obojętnym. Natomaist Simlat to cozywostosc a odkryciem dla mnie Agnieszka Dulęba-Kasza - reewlacyjna

agentfeliks007

Similat to klasa sama w sobie :D Kiedyś postrzegałam go głównie przez pryzmat "Brzyduli", ale potem zaczęłam oglądać z nim filmy i totalnie się zmieniło. To naprawdę dobry aktor, który potrafi się wcielić w najróżniejsze postaci!

ocenił(a) film na 8
agentfeliks007

Rewelacja! Łukasz Simlat kradnie show. Co to jest za aktor, co za talent! Kolejna rola i kolejny popis. Ogromny szacunek dla niego :)

ocenił(a) film na 9
agentfeliks007

Duet z Agnieszką Dulębą-Kaszą świetny, mieli wspólny vibe w filmie.