PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271514}
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 70469
6,5 61 krytyków
Shazam!
powrót do forum filmu Shazam!
ocenił(a) film na 8
Szejku

;d

Szejku

a shazamem mógłby być owain yeoman,tahmoh penikett,brandon molale

Szejku

Czemu nie, akurat Yeoman ma ryj Shazama :D.

ash_williams85

Nie żartuj, jakieś leszcze. :D

Szejku

tajemnicza rola, mialo by to sens

Szejku

raczej w roli shazama

Sidney_plaszczykowski249

Dwayne powiedział, że będzie "bad motherfu***", a Shazam takim nie jest, więc pozostaje Black Adam. :D

ocenił(a) film na 6
Szejku

Ja jednak też obstawiam, że zagra Shazama. Rock ostatnio mówił o tym, że wcieli się w postać superbohatera.

zombie001

No po tym co ostatnio mówił, to Shazam wydaje się oczywisty. Szczególnie jego tekst o tym, że wystarczy jedno słowo... :)

ocenił(a) film na 7
Szejku

Najważniejsze jest to , żeby ten film był połączony z DCCU...

Tomas505

Będzie na 100%.

ocenił(a) film na 7
Szejku

Obyś miał rację:) Comic Con już za kilka dni więc mam nadzieję , że podadzą oficjalnie plany filmowe i jakieś szczegóły dotyczące tych filmów.

Tomas505

Niby z jakiej paki The Rock miał by grać Shazama? Przecież Shazam, to dorosła wersja, amerykańskiej sieroty. Wątpię też by miał grać Black Adama, ma ciemną karnacje, czarne włosy i oczy, ale nie wygląda na egipcjanina... Raczej Samoańczyka. Poza tym ostatnie filmy na podstawie komiksów DC, cechują dobrą obsadę, czy to Nolanowskie, czy te od Zacka Snydera. The Rock jest bardzo słabym aktorem, nie potrafił by odegrać emocji jakie panowały księciem Kahndaq i które zmusiły go do takich czynów, jakich dokonał w komiksach.

ocenił(a) film na 7
TethAdam

Tylko Dwayne potwierdził już , że zagra albo Shazama albo Black Adama.

Tomas505

"Warner Bros. i DC. nie potwierdzili informacji podanych przez aktora."

Jeżeli jednak potwierdzą, to klapa... Jak dla mnie tragedia. Może jak Zack Snyder byłby reżyserem to dopilnował by The Rocka, żeby się wykazał... Ale Jak już to Black Adam.

TethAdam

A jak dla mnie The Rock idealnie pasuje na Black Adama i nie ma nikogo który by się do tej roli bardziej nadawał. Rysów może nie ma jak Egipcjanin, ale karnacja ta sama. Może mama Shazama się puściła z jakimś wędrowcem, mniejsza o to. :D

Szejku

Ojcem Adama był Ozymandiasz, czyli Ramzes II, Faraon Egiptu. Zmarła matka Billego, raczej go nie spotkała.

TethAdam

To widocznie matka Ozymandiasza się puściła z jakimś wędrownym handlowcem. :D

TethAdam

Masz źródła tych informacji. Po jestem tego ciekaw.

ocenił(a) film na 7
Szejku

Oficjalnie: Dwayne Johnson wcieli się w Black Adama!

http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=107012

Tomas505

A Warner Bros. potwierdziło to?

ocenił(a) film na 7
ash_williams85

Nie ale jeśli Dwayne Johnson napisał to na swoim twiterze to nie sądzę , że to jest fake :D

Tomas505

Nie wiem po czym mam teraz niesmak. Albo po tym, że wtrąbiłem puszkę Lech Pils, albo tym, że kolejny przypakowany, ale też niestety słaby aktor został wybrany. Z drugiej strony lepiej się stało, że zagra Black Adama, niż Shazama. A chuј, dam mu kredyt zaufania i lecę do sklepiku po kolejnego browca :D.

ocenił(a) film na 7
ash_williams85

Prawidłowo! :D

Tomas505

Genialna wiadomość. Na to liczyłem, pasuje idealnie. Ciekawe kto wcieli się w Shazama.

Szejku

z tego co kojarzę, to Shazam w komiksie był dosyć niski, więc Dwayne średnio by na niego pasował :P

SilverBanshee

komentarz z serii "40 lat później" :P

ocenił(a) film na 8
Szejku

Też się uśmiałem ;)