witam,przedstawiam moje typy do roli glownej
opcja 5Brandon Molale - widzialwm tego pana. tylko w pewnym serialu ,ale dobrze zagral. i jest podobny do shazama
opcja 4Owain Yeoman - znam go z serialu mentalista , dobry aktor z wygladem jak shazam
opcja 3 Joe Manganiello - byl typem do roli supermana i batmana. znany z serialu czysta krew
opcja 2 ten kandydat byl brany w trylogi Nolana do roli Batmana .rok potem brano go pod uwage jako supermana w filmie superman : powrot.jest nim David Boreanaz. Jest dobrym aktorem ktory by mogl dac widzom swietnego shazama
opcja 1 Sam Witwer -wzorowano sie na nim przy grze Star Wars, gra w serialu byc czlowiekiem , przed obsadzeniem w roli batmana Bena Afflecka byl.moim typem do roli . Aktor moze slabo zapamietywalny ale rzucajacy sie w oczy
Hmm..na jakiejś tam stronie czytałem że film Shazam ma znacznie się różnić od wszystkich filmów o superhero. Nie wiem co mogli mieć na myśli..ale Shazam to tylko podróba supermana ( te same moce) a różni ich fakt że shazam otrzymał moce dzięli zaklęciu i poza magią mają inne kostiumy.
Hmm jakby to nie było to Shazam był takim Supermanem w WHIZ Comics(później kupionego przez DC) . Shazi to jeden z tych projektów który może łączyć humor z mrokiem w szak ze Billi B. aka Shazam to małolat a z drugiej strony morderczy Black Adam. No i mamy tu magie i przeszłość o d starożytnych Egipskich bogów(BlackA) po współczesność. Mimo ze te dwie postacie są tak podobne nie wpływa negatywnie na odbiór ,co udowadnia choćby ta animacja: DC Showcase: Superman/Shazam!: The Return of Black Adam
Widziałem animacje i stwierdzam że jest WOW . Jakby pokazali to ,jak w komiksie to byłoby dobrze ( bo pokazanie Teth Adama który za sprawą zaklęcia ' Shazam' staje się morderczym Adamem jest czymś fajnym i ciekawym. I jak już wspomniałeś Shazam i Black Adam są czymś w stylu odbicia w lustrze. Coś jak Kapitan Ameryka i Deathstroke. Te same okoliczności powstania,te same umiejętności. Ale inne postępowanie