PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556864}

Sherlock Holmes: Gra cieni

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
2011
7,6 279 tys. ocen
7,6 10 1 279381
6,5 63 krytyków
Sherlock Holmes: Gra cieni
powrót do forum filmu Sherlock Holmes: Gra cieni

Co za syf...

użytkownik usunięty

Holmes naparzający jak Jackie Chan i zachowujący się w idiotycznym stylu ala Jack
Sparrow, którego grał Deep. W dodatku debilna fabuła, jedynie co było dobre to zdjęcia i
cały ten wizualny aspekt starej Anglii nic ponadto.

ocenił(a) film na 9

Skoro Ci się nie podobał....a przypuszczam, że wiedziałeś ,że będzie to dla Ciebie słaby film...to po co go oglądałeś?Żeby potem pisać jak jest debilny??? Brawo...Film jest świetny...nakręć lepszy:P

ocenił(a) film na 10
HarryKeogh25

Zgadzam się z dobą a Holmes Bardziej mi Housa przypomina :D

ocenił(a) film na 8
Felek4777

House był w pewnym stopniu wzorowany na Holmesie (tym prawdziwym).

HarryKeogh25

Oglądał, żeby nikt nie mu mógł zarzucić, że ocenia nie oglądając . Zrozumiałeś? I teraz ja 3 zdania o filmie: po pierwsze niezniszczalny bohater staje się przewidywalny, więc przynajmniej "zagadkami" można to było nadrobić, ale nie nadrobiono. Po drugie: doceniam widowiskowość i rozmach scen, ale tym razem chyba przesadzili z ilością matriksowych "spowolnień". Kryminał na 4, w kategorii film akcji na 8, średnia arytmetyczna 6/10.

HarryKeogh25

Jak mozna stwierdzić,że film nie będzie nam sie podobał nie oglądając go? ;)

użytkownik usunięty
HarryKeogh25

A jak inaczej miał ocenić ten film niż go oglądając .. Oj chyba glówka się przegrzała od kucia do testu gimnazjalnego...

ocenił(a) film na 4

Mam takie same wrażenia po obejrzeniu. Tylko, że Jack Sparrow jeszcze jakoś trzymał poziom, a Holmes wyszedł jak nieudana jego kopia.