Sherlock Holmes: Gra cieni

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
2011
7,6 280 tys. ocen
7,6 10 1 279957
6,5 48 krytyków
Sherlock Holmes: Gra cieni
powrót do forum filmu Sherlock Holmes: Gra cieni

Szczerze mówiąc to jeszcze nie oglądałam , bo czekam na polską premierę , ale jestem zbyt ciekawa , żeby nie spytać ...;))

ocenił(a) film na 9
Nickola1225

tak, podobno ma powstać trzecia część, ale wszystko zależy od zysków przyniesionych przez dwójkę. Miejmy nadzieję, że będą duże : )

ocenił(a) film na 10
dailymatch

Zakonczenie moze sugerowac nastepna czesc.A co do zyskow to mimo,ze ta czesc jest lepsza od pierwszej,weekend otwarcia to 40mln, a pierwszej czesci 67mln tak czytalam.Ale w tym roku film wszedl na ekrany w czasie przedswiatecznej goraczki zakupow ,kiedy ludzie maja mniej czasu na kino.Pierwsza czesc miala premiere w drugi dzien swiat kiedy czasu wiecej. Ale i tak Sherlock byl najbardziej kasowym filmem osatniego weekendu. Mam nadzieje ,ze zyski beda jednak odpowiednio wysokie abysmy mogli ogladac czesc trzecia.

ocenił(a) film na 10
Nickola1225

Mam nadzieje, że będzie. Dobrze by było gdyby ta część przyniosła dobre dochody.

Ingrid_Fox

Ma ktoś z was informacje na temat budzetu tej części ?
Bo ani na BoxOffice Mojo nie ma podane ani na IMDB.

ocenił(a) film na 7
Nickola1225

Jasne.. każdy dobrze sprzedany film ma co najmniej 2 sequely. A te bardzo dobrze sprzedające się filmy mają ich jeszcze więcej (Piraci, Fast & Furious).. tak jest i będzie. Mnie tam odpowiada, bo przecież nikt na film mi nie karze, prawda ?