Sherlock Holmes: Gra cieni

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
2011
7,6 280 tys. ocen
7,6 10 1 279958
6,5 48 krytyków
Sherlock Holmes: Gra cieni
powrót do forum filmu Sherlock Holmes: Gra cieni

Oceny

ocenił(a) film na 6

No dobra, wyszedł 4 dni temu ale to nie powód żeby go ktoś miał wrzucić na torrenty.
Znaczy się,że oglądają go ludzie w wersji kręconej lodówką z napisami pakistańskimi

ocenił(a) film na 8
katedra

pewnie jakis fake chociaz mozliwe to jest ze jest juz na torrentach ale kto w takiej jakosci by chcial to ogladac a pozatym w polskiej wersji napewno dlugo go jeszcze nie bedzie :D

ocenił(a) film na 6
Holek94

Skąd więc tyle opinii i ocen? Przecież teraz na torrentach Immortals są jeszcze w słabej jakości

ocenił(a) film na 8
katedra

kilka osob widziala ten film i ocenila bo widziale skad oni sa wszyscy z UK wiec w to wierze ale tych osob moze jest 10 a reszta 40 ocen to nie wiem skad sie wziela pewnie jacys fani :D ja tez nim jestem ale nie oceniam dopoki nie zobacze

ocenił(a) film na 8
Holek94

a tak wogole to immortlas zaniedlugo beda leciec na programie npremium hd :D

Holek94

Oceniają filmy, których nie obejrzeli i pewnie nie obejrzą, aby podwyższyć sobie statystyki. Wtedy jakiś troll napisze Ci, że obejrzał 3 tyś. filmów z czego widział (może) 10% kumasz kolego prawda :D ?

ocenił(a) film na 8
Holek94

W jakim języku piszesz? Z reguły się nie czepiam takich drobnostek jak błędy ortograficzne(zwykła walka z wiatrakami), ale ..."to"(wypowiedzią nie odważę się tego nazwać) aż kuje w oczy, przekraczając wszelkie standardy poprawności językowej.

ocenił(a) film na 10
Holek94

Skoryguję Twoją wypowiedz, bo widzę, że sam pewnie nie wiesz o co chodzi.
Twoja 1 wypowiedź : przed "że" "ale" "by" "a" stawiamy przecinek. Piszemy "poza tym"
Twoja 2 wypowiedź : przed "więc" "ale" "bo" stawiamy również przecinek
Twoja 3 wypowiedź : piszemy "w ogóle" oraz nie istnieją słowa : "za niedługo" oraz "zaniedługo"

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
uszy03zarrr

a teraz przeczytaj co napisałeś : )
czy wy zarejestrowaliście się na filmwebie wczoraj? Przecież to standard, że filmy oceniane są przez osoby, które widziały co najwyżej plakat.

ocenił(a) film na 8
Holek94

poza tym uszy03zarr ciekawe czemu dales filmowi juz 10/10 tylko nie mow mi ze nie mieszkasz w Polsce skoro adres IP twojego kompa jest z Lodzi hahaha nastepny fan ktory ocenia film ktorego nie zobaczyl

ocenił(a) film na 10
Holek94

Holek94 jesteś idiotą , fakt że robisz błędy mając możliwość ich poprawienia jest niebywale śmieszny , bądź żałosny .Twój wiek nie tłumaczy twojego dziecinnego zachowania , więc taki mój komentarz. Jestem troszkę starszy od Ciebie , i tak się składa , że mieszkam w Łodzi , lecz raz w tygodni jestem w Londynie , ponieważ mam taką prace , a to że sprawdziłeś mój adres nic nie zmienia dlatego , że jestem On-line tylko w Polsce. Widziałem już film , tak jak wiele innych przed polską premierą. Podpisuje się pod wypowiedziami pitixpl , który używa innych epitetów,

ocenił(a) film na 8
pitixpl

a ile ty masz lat uwazasz sie za wielkiego bohatera bo masz 3/4 lata wiecej ode mnie ?:P

ocenił(a) film na 10
Holek94

Mam 18 lat. Nie rozumiem tylko, czemu wstawiłes sobie do nicku '94 .... Ty nie masz więcej niż 15 lat.

ocenił(a) film na 8
pitixpl

no to widzisz jestes rok starszy ode mnie co ja ci poradze ze nie pisze "ą ź ż ó" itd potem nie wiem jakie mam bledy ale poprostu nie mam przyzwyczajenie ze nie klikam tego alta i nie wiem jakie bledy popelniam :]

katedra

Jak to już Holek94 sprostował Polacy widzieli film poza naszymi granicami .
No chyba te 86 osób mieszka poza PL ....
A tak poza tym nie rozumie całego zabiegu że film na nawet dobrym poziomie będzie wyświetlany u nas po okresie świątecznym .

ocenił(a) film na 8
ZeberkoPL

czego ci zazdroszcze ?:P / nie no wiadomo ze nie tylko z torrentow przeciez jest jeszcze darkwarez i telewizor :] jakos do kina nie mam ochoty isc szkoda mi kasy , zreszta tez lubie ogladac filmy mam konto jakies poltora roku i ponad 640 chyba juz filmow ocenionych wszystkie widzialem od poczatku do konca wiec nie spinaj ale dalej nie rozumiem czego mam ci zazdroscic ?

ocenił(a) film na 10
Holek94

Jason Statham w avatarze, a w Twoim repertuarze nawet nie oceniles Transportera...

ocenił(a) film na 8
pitixpl

zobaczylem wszystkie filmy z jasonem stathamem poza filmem zakladnik w ktorym gral przez 5 sekund i filmem za wszelka cene poniewaz nie ma go nigdzie na necie i nigdy nie leci w tv :) http://www.filmweb.pl/film/Za+wszelk%C4%85+cen%C4%99-2000-95811

ocenił(a) film na 8
pitixpl

zreszta co to ma do rzeczy kogo mam w avatarze i czy widzialem jego filmy o0 nie wiem skad masz te info ze nie widzialem transportera ale mysle ze to nie ma znaczenia tak pozatym a tak poz tym transporter 9/10 druga czesc 8/10 3 czesc 7/10 :]

ocenił(a) film na 8
Holek94

wracajac do tematu oceny fajna ma ocene na imdb ma 8,0 przy 3,3 tysiaca glosow czyli juz o duzo sie nie zmieni a pierwsza czesc na imdb ma 7,5 czyli to znaczy ze jest jeszcze lepsza ta czesc :))

ocenił(a) film na 10
Holek94

Przeciez niedawno była premiera. Za rok to sie zmieni. Tak samo było z Iron Man'em.

ocenił(a) film na 8
pitixpl

nie pamietam jak bylo z iron man'em ale mam nadzieje ze juz tak drastycznie nie spadnie po 4 tys glosow

ocenił(a) film na 10
Holek94

Chodzi o to, że ten najnowsze produkcje zawsze miały zawyżoną ocenę [ mówie tu ] o np. Piratach 4 częsci, Zmierzchu, Kapitanie Ameryce itp. a potem spada średnia do np. 7.0

ocenił(a) film na 8
pitixpl

tak ale to u nas na filmwebie sie tak dzieje ale na imdb one nie spadaja bo tam nie ma tyle dzieci ktore oceniaja przed tym zanim zobacza i ogólnie tam glosuje tyle osob ze ciezko cos zanizyc wiec mysle ze tego 8,0 na imdb nie bedzie dalo rady tak latwo zanizyc chociaz za rok kto wie jaka bedzie mial ocene :)

ocenił(a) film na 10
Holek94

No tak, każdy wie, ze IMDB jest 100 razy lepsze niz FW, ponieważ tam przynajmniej jest prawdziwy ranking filmów i nie ma trolli, które podbijają lub zanizaja ocene filmowi lub serialowi.

ocenił(a) film na 9
ZeberkoPL

Film miałby zapewne u nas mniejsze otwarcie w okresie świątecznym niż po nim. Na szczęście Polska nie jest jeszcze krajem do reszty konsumpcyjnym i ludzie raz że chcą się porządnie przygotować do świąt, dwa spędzają święta z rodziną a nie np. w multipleksie.

katedra

Nie może być napisów pakistańskich. To język URDU. ;p

ocenił(a) film na 8
alojz29

"Znaczy się,że oglądają go ludzie w wersji kręconej lodówką z napisami pakistańskimi", świetne poczucie humoru, to się uśmiałem :))))
Przy okazji WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM, ORAZ JESZCZE WIĘKSZEJ ILOŚCI OBEJRZANYCH FILMÓW ;)

katedra

katedra, ty myślisz, że za granicami kraju mieszka tylko garstka ludzi? W UK film jest od 16 grudnia i na pewno obejrzała go już masa naszych rodaków. Więc poluzuj jak cię ciśnie i spuść trochę pary ;)

ocenił(a) film na 6
gherbid

Nie poluzuje bo połowa z nich nie ma kasy na chleb a co dopiero na internet i wchodzenie na FilmWeb

katedra

Bardzo inteligentna odpowiedź, wnosząca wiele do tematu i jasno nakreślająca ramy mentalne w jakich przyszło ci dojrzewać. Pozdrawiam ;)

gherbid

pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 6
gherbid

Powiedział wieśniak z Mazur

katedra

Z mazur? Pudło, buraku, próbuj dalej :D

ocenił(a) film na 6
gherbid

ale wieśniaku trafiłem :D

ocenił(a) film na 8
katedra

nie mieszkam w UK, ale pracowałam tam w wakacje (dodajmy że w fabryce, więc nie była to jakaś bardzo wysoka pensja) i zdecydowanie starczało mi nie tylko na chleb, ale i na kino i spore zakupy odzieżowe :/

ocenił(a) film na 6
katedra

Pierwsza część była dużo lepsza.

ocenił(a) film na 9
michalaniol666

Jak dla mnie, obie części były na jednakowym poziomie. Chociaż druga część była bardziej tajemnicza ( co za tym idzie śmieszniejsza;)

ocenił(a) film na 8
katedra

Widzialemo go wczoraj w kinie, i film jest FANTASTYCZNY ! Nareszcie swietne zaprezentowano Sherlocka ( jak dla mnie jest taki sam jak ten w ksiazce ) ! Robert idealnie pasuje do tej roli ! Kazdy fan ksiazki powinien zobaczyc ten film, naprawde swietny, i o wiele lepszy od 1 czesci ! :D

ocenił(a) film na 10
Skowroik

No nareszcie ktos sie poznal na tym filmie. :) Zgadzam sie w zupelnosci. Film REWELACJA!!!! Ja bylam w kinie juz trzy razy zreszta nie mam daleko bo po drugiej stronie ulicy. :)

ocenił(a) film na 9
m_oka

Zgadzam się w 100%, dziś byłam w kinie i film BARDZO mi się podobał. A żona Watsona miała tyle wdzięku...

katedra

pokazy prasowe moga byc pewna odpowiedzia na w/w pytanie

ocenił(a) film na 8
katedra

No, mamy jeszcze pokazy przedpremierowe :)
Ja właśnie na takim pokazie byłam, więc nie oglądałam kręconego lodówką z napisami pakistańskimi :)