PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556864}

Sherlock Holmes: Gra cieni

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
2011
7,6 279 tys. ocen
7,6 10 1 279371
6,5 63 krytyków
Sherlock Holmes: Gra cieni
powrót do forum filmu Sherlock Holmes: Gra cieni

Rewelacja ...

ocenił(a) film na 10

Uwielbiam Sherlocka ! Robert odwalił kawał dobrej roboty, pozostała część ekipy również ;) Już nie mogę doczekać się następnej części o ile taka będzie ^^

ocenił(a) film na 7
JessiexD

Według mnie serial chociaż jest w innych czasach biję tą wersję na głowę tak samo jak Benedict Downey Juniora.

ocenił(a) film na 10
eadamiec1

Witaj JessiexD
Zgadzam się z tobą.Film jest po prostu rewelacyjny a Guy Ritchie znowu pokazał klasę.

ocenił(a) film na 10
rado_filmaniak

Chociaż ktoś się ze mną zgadza ;)

ocenił(a) film na 8
JessiexD

Zgadzam się super film i świetnie dobrana obsada:)

ocenił(a) film na 10
Sathiya

Sherlock nawet w najgroźniejszych sytuacjach nie powstrzymuje się od dowcipów xD to jest w nim najlepsze. Zarąbiste poczucie humoru w każdej sytuacji ^^

ocenił(a) film na 8
JessiexD

No dokładnie, właśnie to lubię w Sherlocku, nieźle się ubawiłam na tym filmie:)

ocenił(a) film na 10
JessiexD

W pełni się zgadzam. Mogłabym oglądać Sherloka 4 razy dziennie i za każdym razem oglądam go z tą samą fascynacją, co pierwszym razem. :) Zwłaszcza, że gra tam Robert.

ocenił(a) film na 10
Otake

Yhm ^^ Robert wymiata. I nie tylko w Sherlocku ale w innych filmach również ;)

ocenił(a) film na 10
JessiexD

Ooo tak :D Jak tylko widzę Roberta, już wiem, że film będzie świetny. :D

JessiexD

Jak dla mnie druga część lepsza od pierwszej. Przede wszystkim fabuła bardziej ciekawa, więcej akcji, przeciwnik Sherlock'a zdecydowanie bardziej intrygujący.

ocenił(a) film na 10
David_Haye

Nom, druga była lepsza. Ale pierwsza też była fajna. ^^ Jak myślicie, nakręcą 3 część ??

JessiexD

Wnioskując po zakończeniu drugiej części należy się spodziewać, że 3 część będzie :)

ocenił(a) film na 10
David_Haye

Też tak wnioskuję, ale wszystko zależy od wytwórni i tych innych odpowiedzialnych za produkcję. Czyli jak będzie, to za dobrych kilka lat xD