PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556864}

Sherlock Holmes: Gra cieni

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
2011
7,6 279 tys. ocen
7,6 10 1 279383
6,5 63 krytyków
Sherlock Holmes: Gra cieni
powrót do forum filmu Sherlock Holmes: Gra cieni

to najlepszy film jaki widziałem

ocenił(a) film na 4
bond007

musiałeś ich zatem niewiele widzieć.

ocenił(a) film na 10
cronin35

widziałem bardzo dużo filmów Sherlock Holmes to film ze świetną akcją , bardzo dobrze przemyślaną fabłą i wspaniałą grą Roberta Downeya Jr. Judea Lawa , jeżeli nie znasz się na takich filmach to nie oglądaj ich i nie wypowiadaj się o nich

ocenił(a) film na 6
bond007

rzeczywiście widziałeś bardzo dużo filmów i o dziwo większość z nich należy do Twoich ulubionych z oceną 10 :D co nie zmienia faktu że Sherlock nie jest filmem wybitnym, a co najwyżej przeciętnym i to pomimo że jest dobra akcja, jest fabuła i dobra gra aktorska (chociaż Moriarty mnie jednak zawiódł) Ten film po prostu nie wciąga i trudno mi jest nawet napisać dlaczego bo najzwyczajniej w świecie nie wiem ;] i nie pisz mi czasami że nie mam oglądać filmów na których się nie znam bo takie argumenty wywołują na mojej twarzy jedynie jedynie szyderczy uśmiech :]

bond007

A widziałeś pierwszą część? w twoich ocenianych nie zauważyłam, ta część w porównaniu do pierwszej jakoś tak sobie nie poradziła, jak ktoś wyżej dobrze napisał kompletnie nie wciąga. Takie moje zdanie. Ja jedynie czekałam kiedy to się w końcu skończy.

ocenił(a) film na 10
Mokia

widziałem pierwszą część moim zdaniem jest tak samo dobra jak 2 . historia przedstawiona w filmach bardzo mnie wciągnęła i sprawiła że ciągle o nich myślę. filmy te oglądałem z zaciekawieniem cały czas zastanawiałem się co zaraz się stanie i co wymyśli diabelnie inteligentny Sherlock

ocenił(a) film na 7
bond007

bondo dla mnie film na 7 ale jak dla Ciebie na 10 to tak 3maj i nawet nie czytaj tych rozterek filmwebowiczów.....