widziałem bardzo dużo filmów Sherlock Holmes to film ze świetną akcją , bardzo dobrze przemyślaną fabłą i wspaniałą grą Roberta Downeya Jr. Judea Lawa , jeżeli nie znasz się na takich filmach to nie oglądaj ich i nie wypowiadaj się o nich
rzeczywiście widziałeś bardzo dużo filmów i o dziwo większość z nich należy do Twoich ulubionych z oceną 10 :D co nie zmienia faktu że Sherlock nie jest filmem wybitnym, a co najwyżej przeciętnym i to pomimo że jest dobra akcja, jest fabuła i dobra gra aktorska (chociaż Moriarty mnie jednak zawiódł) Ten film po prostu nie wciąga i trudno mi jest nawet napisać dlaczego bo najzwyczajniej w świecie nie wiem ;] i nie pisz mi czasami że nie mam oglądać filmów na których się nie znam bo takie argumenty wywołują na mojej twarzy jedynie jedynie szyderczy uśmiech :]
A widziałeś pierwszą część? w twoich ocenianych nie zauważyłam, ta część w porównaniu do pierwszej jakoś tak sobie nie poradziła, jak ktoś wyżej dobrze napisał kompletnie nie wciąga. Takie moje zdanie. Ja jedynie czekałam kiedy to się w końcu skończy.
widziałem pierwszą część moim zdaniem jest tak samo dobra jak 2 . historia przedstawiona w filmach bardzo mnie wciągnęła i sprawiła że ciągle o nich myślę. filmy te oglądałem z zaciekawieniem cały czas zastanawiałem się co zaraz się stanie i co wymyśli diabelnie inteligentny Sherlock