Ocenienie 'Piły' na 9 praktycznie wyklucza Pana z dyskusji ze mną. Niestety staram się moje debaty przeprowadzać wśród społeczeństwa o poziomie intelektualnym ponadprzeciętnym, wysokim, bardzo wysokim bądź też zbliżonym do mojego. Pańska inteligencja niestety nie aspiruje do bycia ponadprzeciętną dlatego proponuję by Pan wracał do Miasta Boga i innych prymitwnych Milczeń Owiec dla dzieci i komunistów.
Oraz proszę nie oskarżać mnie o prowokowanie, gdyż zdecydować się mogę na występienie na drogę sądową.
Haha wiedziałem...że to ty.Samoocena w górę poszła widzę :) Skoro oceniłem piłę na 9 to chyba oczywiste że w pewien sposób lubię ten film.Pan ukrył filmy które oglądał bo pewien inny pan go skrytykował.Ambitne kino to z pewnością nie jest film piła, ale nie chcę zamknąć się w jednym gatunku, bo człowiek by zwariował od tego.Jak zwykle pan jest inteligentnym koneserem filmowym.Odpuść pan parskasz jak plawiony kundel :) Dobranoc.
Pan ukrył filmy które oglądał bo pewien inny pan go skrytykował.Jak zwykle pan jest inteligentnym koneserem filmowym :) To że lubię oglądać ambitne fkino to nie znaczy że stronie od kina rozrywkowego, dla mnie takim rozrywkowym kinem jest piła :) To że nie oceniam filmów według twoich kryteriów, to wyklucza mnie z dyskusji?! To jest przejaw prymitywnego zachowania "inteligentnego" krytyka :) Każda dyskusja między tobą a innymi osobami zaczyna się tym, że podsumowujesz ich intelekt na podstawie jak oceniali jakie filmy, co prowadzi do KŁÓTNI :)
Zadzwońcie do kuzyna Viinny`ego. Na pewno wam pomoże. Ewentualnie Keanu (w końcu w Adwokacie diabła dobrze bronił niedobrych ludzi).
Każdy jest zły. Przynajmniej dla składającego pozew do sądu.
Punkt widzenia itepe.
Pozdr.
Nie przejmuj się. przecież dopiero co była premiera. z reguły jest tak, że film na dzień dobry ma wysoką średnią, a potem wszystko wraca do normalności, czyli 6.7. A z gimnazjalistami nie dyskutuj, bo to nie ma sensu. Nic nie jest w stanie przebić sie przez ich "żelazne" argumenty. A racjonalna dyskusja to coś czego nie potrafią. pozdr.
Vaylandera chcesz do siebie przekonać bo besztali cię w innym temacie.Ja lubię ten film, komuś się nie podoba? Jego sprawa , jednak niektórzy specjalnie oceniają film na 2 bo aktor nie pasował a film był.dobry.
Wrzucasz wszystkich którzy ocenili film wysoko do jednego wora z gimnazjalistami.
"przecież dopiero co była premiera. z reguły jest tak, że film na dzień dobry ma wysoką średnią, a potem wszystko wraca do normalności, czyli 6.7"
a zobacz na Sherlocka Holmesa 1. część ma 6,7 czy 7,8 ?
jak można nie zrozumieć rozrywkowego, lekkiego filmu familijnego dla dzieciaków? w tym filmie nie ma nic do rozumienia dwunastoletni idioto
Nie rozumiem jednego. Skoro komuś kino stricte rozrywkowe nie przypadło do gustu czy też film sie nie spodobał to po co od razu lecieć z tym na forum i pluć na gusta innych ? Zachowajcie swoje amibcje dla siebie, siedźcie w domu podziwiajcie to co wam sie podoba i nie ujadajcie na innych...
No proszę, człowiek, który za nazwanie go prowokatorem chciał wyciągać odpowiedzialność prawną sam wyzywa od idiotów. Wielki "znawca" staję się hipokrytą..
Wyszło szydło z worka ;) Takim górnolotnym słownictwem pan na początku naszej dyskusji się posługiwał, a tu teksty typu "oby twoja stara miała raka".Prymityw zwykły a raczej niezwykły ze względu na zachowanie.Chciałbym poinformować iż jeżeli wyzywamy że czyjaś stara ma dostać raka, to wraca z podwójną siłą.Więc proszę nie rozmnazaj się ;)
Gość który ocenia Znaki na 10 nie będzie mnie uczył co wraca z podwójną siłą a co nie. Twojej mamusi także tego życzę :*
Masz kompleksy bo twoja mamuśka zmarła na raka i każdemu teraz tego życzysz? Nekrofil w kostnicy napewno ją wyspawal porządnie :) Współczuje twojemu przyszłemu facetowi.:*
Gość który ocenia..., Człowiek który ocenia film... Tylko na takie zwroty cię stać? Gość który boi się krytyki i dlatego ukrywa oceniane filmy nie będzie mi pisał kto umrze a kto nie!
Nie trzeba być ''znaffcą'' jak ty to określiłeś by ocenić czy film się podobał czy nie .
Każdy wystawia ocenę po swoich indywidualnych odczuciach nie tylko czy film był ''ambitny''.
Więcej osób ocenia ten film na 7-8 więc skoro ma taką ocenę to najwyraźniej na nią zasługuje.
zgadzam się, każdy może mieć własne zdanie, a nazywanie innych osób, przez inne opinie 'idiotami' itp. jest bezsensu.. -,-
A jak mi się nie podobała Incepcja, bo uważam to za przerost formy nad treścią to co, też mam cię wyzywać od debili? Ludzie, dorośnijcie wreszcie... Kogo obchodzi, co się komu podoba, myślałam, że z nawalania się grabkami i pozowania na znawców wyrasta się gdzieś w okolicach liceum.
Zalogowałem się specjalnie żeby powiedzieć Ci, że jesteś zwyczajnym baranem. Uważasz się za kogoś lepszego od innych ludzi? Skoro masz tak wyebany w kosmos gust, jesteś obeznany w filmach i w ogóle kipisz zayebistością to ja się pytam CO TU JESZCZE ROBISZ? W Łodzi jest szkoła filmowa. "oby Twoja stara miała raka gimbusku" TY siebie uważasz za człowieka na poziomie? TRZODA! Tyle Ci mam do powiedzenia. Możesz mnie zmieszać z błotem ale zdanie ludzi, którzy życzą innym raka mnie po prostu gówno obchodzi. Dziękuje.