Sherlock Holmes: Gra cieni

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
2011
7,6 280 tys. ocen
7,6 10 1 279955
6,5 48 krytyków
Sherlock Holmes: Gra cieni
powrót do forum filmu Sherlock Holmes: Gra cieni

Hej. Szukam fanów Holmesa. Jeśli ktoś też jest Sherlokain'em to piszcie :)

kamila1041

Ja również kocham Sherlocka. Pod każdą postacią czy to film, serial czy książka :) Dołączam się do grona fanów ;p

ocenił(a) film na 9
kamila1041

Ja oglądałam filmy i przeczytałam wszystkie książki;D I muszę przyznać, że są naprawdę super:)

ocenił(a) film na 7
martynka30112

Zamierzam dziś obejrzeć. Zainteresował mnie poprzez ELEMENTARY!

ocenił(a) film na 10
kamila1041

Także. ;)

ocenił(a) film na 10
pimpek12

Z książki i filmu.

kamila1041

ja też jestem fanem czekam na 3 części :)

ocenił(a) film na 8
kamila1041

Czytałam wiele książek i oglądałam filmy i jestem zafascynowana zarówno Watsonem jak i Holmesem :D

ocenił(a) film na 8
kamila1041

Przeczytałem książki i obejrzałem filmy i seriale. Jestem wielkim fanem Sherlocka Holmesa

domino199812

I ja także

kamila1041

Ja jestem ogromnym fanem Holmesa... Kiedyś w prezencie dostałem opasły tom z wieloma księgami i od kiedy wziąłem to z półki to zafascynowanie Holmesem nie maleje...
Nie przeczytałem tylko Spraw Sherlocka Holmesa i Skandalu w Czechach... A bardzo chciałbym...
Jestem fanem z powodu głównie charakteru Sherlocka, jak i metod dedukcji... Jego sprawy średnio mnie interesują, bardziej wole czytać o jego zyciu prywatnym, jakie ma nawyki, co robi na codzień... I to wszystko w książkach jest... Jego uzależnienie od morfiny kokainy i tytoniu mnie fascynuje... Sposób mówienia, i to z jaką obojętnością traktuje swoje metody i niszczy swoich wrogów... W ksiażkach nie zabrakło też humoru...

kamila1041

też jestem jego fanem bdb filmy mógł bym je oglądać na okrągło :)

ocenił(a) film na 8
kamila1041

Też jest fanem Holmesa. Moja przygoda z Sherlockiem zaczęła się w dość nietypowy sposób, mianowicie jak byłem mały to oglądałem anime: "Detektyw Conan", które stało się moim ulubionym, tam główna postać podziwiała i często cytowała Holmesa i postanowiłem, że go przeczytam. Dzisiaj jestem już po lekturze wszystkich opowiadań i nowel. Taki mały off top jak jest tu ktoś kto lubi anime i Holmesa to polecam obejrzenie "Detektywa Conana" (z resztą imię detektywa jest tutaj hołdem złożonym autorowi Sherlocka).

ocenił(a) film na 8
kamila1041

Ja też czytam oglądam i czekam na nowe filmy albo książki pisane przez Andrew Lane'a :)

kamila1041

Hej jestem Sherlockoholikiem.

paulacisz

Witajcie, również jestem fanem Holmesa, głównie za sprawą serialu z J. Brett'em z przełomu lat 80. i 90.

ocenił(a) film na 10
kamila1041

Jestem! :3

kamila1041

Hejka Sherlock o fani jestem jedną z was. :-)

kamila1041

Tia, pewnie większość osób co uznaje siebie za wielkich fanów Sherlocka oglądała tylko filmy Downeyem i serial BBC. :/

donmaslanoz14

Ja oczywiście oglądałam :
- sherlock (bbc)
- Sherlock Holmes i Sherlock Holmes gra cieni z Robertem Downey jr

Ale także oglądałam serial Sherlock Holmes z roku 1985 ( Serial z Jeremy Brettem w roli głównej), a nawet kreskówkę Tom i Jerry i Sherlock Holmes oraz bajkę Bazyl wielki mysi detektyw.
Oraz przeczytałam wszystkie książki sir Arthura Conan Doyla o Sherlocku Holmesie.
Kupiłam nawet tego misia z fundacji TVN ( Antek)

http://podarujmisia.allegro.pl/

ocenił(a) film na 10
donmaslanoz14

Osobiście - jestem po obu częściach filmu i przeczytaniu wszystkich książek, jakie sir Doyle napisał (została i ostatnia księga). Więc nie wiem, czy taka znowu większość ;]

ocenił(a) film na 9
kamila1041

Ja jestem fanem Sherlocka Holmesa.

kamila1041

A liczy się fan tylko tej serii filmowej ???

ocenił(a) film na 10
wort801

Jasne, że nie! Książkowi fani również mile widziani :) Jeju, iluż już nas tu jest :p

kamila1041

Chodziło mi o to czy fan tylko tej serii filmowej się liczy ??? poza tymi filmami holmsa nie lubie

ocenił(a) film na 10
wort801

Holmesa, jeśli już. No, jakby nie było - to Filmweb, więc liczy.

kamila1041

Ok spoko

ocenił(a) film na 6
kamila1041

Też jestem fanem Sherlocka, chociaż akurat nie tego filmu - czytam książki, lubię też starsze filmy, no i serial BBC.

kamila1041

również jestem fanem Sherlocka książkę przeczytałam po obejrzeniu genialnego serialu bbc Sherlock polecam bo warto