Chciałbym zaprosić dziewczynę z Gliwic na ten właśnie film jakiś tydzień po premierze do
gliwickiego CinemaCity . Mam nadzieję, że któraś się odważy i odezwie się w prywatnej
wiadomości;) Sam studiuję w Gliwicach więc proszę się nie obawiać złych zamiarów.
Na moim kierunku nie ma deficytu , ale ... Pani Megnis była by skłonna się umówić? Tydzień po premierze wypada początek sesji, Pani też studiuje? ;)
Jestem z okolic Gliwic i i nie chcę nic sugerować, ale czy to nie przypadkiem tam grasuje w ostatnim czasie gwałciciel ;) Nie studiuję na politechnice, ale słyszałam, że nawet władze uczelni interweniowały.
Co studiujesz, jeżeli mogę spytać :)?
Owszem grasuje, ale na szczęście to nie ja ;] Na wydziale górniczym (GIG) studiuję inżynierię bezpieczeństw ;)
Jeszcze nie studiuje, a na film się wybiorę z pewnością, tylko niekoniecznie w Gliwicach. ;) Bliżej mi do Katowic. ;p
Ale w Bytomiu kino też jest , i to w miejscu publicznym jak ktoś by się miał czuć niebezpiecznie ; )
Na Twoim kierunku nie ma deficytu, ale... co? ; D Zresztą, tu nie chodzi o sam kierunek, a o budynek, w którym się uczysz, tam na pewno jest niemało dziewczyn. Zawsze lepiej zaprosić jakąś, którą się zna, a nie tak obcą przez internet.
Co do sesji, to terminy "zerowe" i już jakiś strasik jest ;P
A pani Firjal mogła sama nie iść jakby się odezwała ; )
Można się umówić na inny film, świat kina nie kończy się na Sherlock'u Holmes'ie ; )