Sherlock Holmes: Gra cieni

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
2011
7,6 280 tys. ocen
7,6 10 1 279958
6,5 48 krytyków
Sherlock Holmes: Gra cieni
powrót do forum filmu Sherlock Holmes: Gra cieni

tragedia

ocenił(a) film na 2

na 2 godziny filmu, przespałem 1,5h... ehh...

ocenił(a) film na 8
radziulek24

Dzień świra na 4 nędzne kac vegas na 9 to chyba żart ...do tego 2 dla Sherlocka, troll kolejny do nas zawitał.

ocenił(a) film na 2
Dragit17

Nie mam pojęcia czemu aż tak bardzo bronisz tego Sherlocka ,dla mnie film był równie kiczowaty. Pomimo świetnej choreografii nic powalającego nie było. Fabuła do kitu ,dialogi także ,po 15 minutach oglądania błagałem "niech się akcja rozkręci" ,ale jednak nie.
Oglądać się tego nie dało. Pomijając już fakt ,że przyczepiasz się do ocen innych. Sam postawiłeś na równi Ojca chrzestnego i Sherlocka. Pierwsze co robię przed pójściem do kina to patrzę na ocenę na tym portalu. No ale niestety - w tym przypadku okazało się to błędem.

ocenił(a) film na 8
Yunius

Co jak co, ale filmy oceniam gatunkowo Ojciec Chrzestny to arcydzieło natomiast Sherlock jest filmem przygodowym i oceniłem na 10 bo jest rewelacyjny.w.swym gatunku.Jeżeli idziesz do kina bo film na filmwebie jest wysoko oceniony to jesteś naprawdę ..... Mi się podobał film, to znaczy ze uraziłem ciebie bo oceniłem film wysoko?! Ja też mogę się do ciebie przyczepić.

ocenił(a) film na 2
Dragit17

Sugeruje się ocena na filmwebie. Jeśli film ma poniżej 6stki to w ogóle sobie nim głowy nie zawracam ,bo po co? Nie mam pojęcie czemu aż tak bardzo bronisz tego Sherlocka ,znalazło się wiele osób na tym forum które stwierdziły ,że ten film to dno i 5 kilo mułu. Chcesz aby Twoje zdanie było szanowane? Szanuj zdanie innych.

ocenił(a) film na 8
Yunius

Demokracja musi być co? Wielu ludzi na forum uznało ten film na bardzo dobry.Oceny mówią za siebie.

ocenił(a) film na 2
Dragit17

Tak samo wiele osób sądzi ( w tym ja ) ,że ten film jest do kitu. Dlatego proszę o uszanowanie naszego zdania.

ocenił(a) film na 10
Yunius

"wiele osób sądzi" gdyby tak wiele to nie miał by oceny 7,8 tylko tak jak ty oceniłeś na 1. Więc radze pomyśleć

ocenił(a) film na 2
patryk020296

Nie rozumiem nad czym tutaj trzeba by myśleć?
Sugerujesz, że ci co mają odmienne zdanie, powinni się sugerować większością i klaskać jak reszta- bo większość ma rację?
A gdzie szacunek dla drugiej osoby, wolność słowa, myśli, oraz woli.?

ocenił(a) film na 8
radziulek24

Bo pisze głupoty że większość oceniających dało niskie oceny.Jeśli by tak było to film miałby niższą ocenę! Oczywiste czy nie?

Yunius

Już dawno zorientowałem się ,że gdybym sugerował się ocenami z Filmweba nie zobaczył bym większości wartościowych filmów :/

ocenił(a) film na 2
Dragit17

A czy kolega Dragit17 posiada prawa autorskie do wizerunku Brusa Willisa którym się posługuje?
Zgłosiłem już do administratora bezprawne używanie jego wizerunku, a w poniedziałek zgłoszę na policję - (są jednak dobre strony ACTA.)

ocenił(a) film na 8
radziulek24

Coś ci nie pasuje? Acta jeszcze nie weszło a ty parskasz jak suka.Zrozum, że jak acta wejdzie to filmweb przestanie istnieć więc coś ci w główce nie styka.

użytkownik usunięty
radziulek24

Rozwaliłeś mnie tym komentarzem :D To tak wielkie, obraźliwe i niewybaczalne wykroczenie, więc mam nadzieję, że byłeś to już zgłosić na policji :]. "Mam ogromny żal mi tylko administratorów serwisu" to zrób coś z tym ! idź na policję z każdym "nielegalnym" awatarem, albo jeszcze lepiej, stwórz jakąś grupę do ich zwalczania, ponieważ to niebezpieczne zjawisko! :p
A nawiązując do filmu: przyjemnie się ogląda, wciągająca fabuła oraz świetne efekty w swoim gatunku zasłużone 8/10 - ale to tylko moje zdanie :)

ocenił(a) film na 6
radziulek24

narkolepsję się leczy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
accadacca

właśnie skoro przespał 1,5 h to gó**o widział

ocenił(a) film na 2
accadacca

Jesteś marnym trollem człowieku ;)

ocenił(a) film na 10
Yunius

ty straciłeś status człowieka

ocenił(a) film na 9
radziulek24

Rozumiem każdy może mieć swoje gusta filmowe, ale żeby cokolwiek o danym filmie powiedzieć trzeba go najpierw obejrzeć a nie przespać....

ocenił(a) film na 2
sandrasakaszfil

Troll, "straciłeś status człowieka", i inne ubliżenia - na szczęście te opisy świadczą o was, nie o mnie.
Mam ogromny żal mi tylko administratorów serwisu - że nie wykonują swojej pracy rzetelnie, pozwalając na takie zachowanie w serwisie.

radziulek24

To jak byłeś zmęczony, mogłeś położyć się spać :)

serious667

eee , dajcie spokój z tymi całymi trollami , byłem na filmie w kinie i też mi się nie podobał ;/ nie wiem jak było z pierwszą częścią ale gra cieni była nudna , chociarz to niby film sensacyjny/kryminał/przygodowy , dziwne ;D

radziulek24

Mnie się już pierwsza część nie podobała bo była okropna, więc drugiej nie ruszam, bo wiem że jest jeszcze gorsza.

radziulek24

Dokładnie. Może film dobry, ale w kinie prawie zasypiałam w środku. Nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło.