PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426062}
7,7 453 tys. ocen
7,7 10 1 452786
7,0 81 krytyków
Sherlock Holmes
powrót do forum filmu Sherlock Holmes

DVD

ocenił(a) film na 8

Ktoś wie może , kiedy sherlock ukaże się w Polsce na dvd ?

ocenił(a) film na 10
C_ronaldo1078

pewnie za jakis miesiac lub dwa... ja sie juz nie koge doczekac :) chcialabym zeby umiescili jakies smieszne sceny w dodatkach. np. jak podczas krecenia filmu mu sie zapalily spodnie...

C_ronaldo1078

Niestety, też nie wiem. Ale jak zauważyłam, z reguły (co nie znaczy, że zawsze) filmy wychodzą na dvd jakieś 3-4 miesiące po premierze kinowej, więc lada chwila powinien się Holmes pojawić.. mam nadzieję:) Ja właściwie liczę na BluRaya i jakieś przyzwoite wydanie. Nie mogę się doczekać.. Szykuje mi się kolejny film do wielokrotnego oglądania.. już się cieszę;)

shizonek

W stanach wychodzi 30 marca. Troszku dziwne że nigdzie nie ma żadnego wspomnienia o polskiej wersji.

ocenił(a) film na 10
C_ronaldo1078

Do shizonek: wlasnie na allegro mozna kupic za 109zl na bluray. troche sie zdziwilam...

ocenił(a) film na 10
C_ronaldo1078

Acha, dodam jeszcze, ze nie tylko bluray, jest tam jakas dwu plytowa edycja na dvd... http://allegro.pl/listing/search.php?category=20628&sg=0&order=dd&string=sherloc k+holmes tak czy siak zamierzam sie tym zainteresowac, popytam sprzedajacego, itd.

BeatryczeHolmes

Beatrycze: niestety w opisie aukcji jest: "wysyłka nastąpi po dacie premiery: 2010-05-21". Czyli i tak trzeba czekac:((

ocenił(a) film na 10
C_ronaldo1078

UWAGA: zainteresowalam sie tymi dvd na allegro, przeczytalam komentarze co do sprzedajacego i wiele osob napisalo, ze czekalo 2 tygoniena przesylke i czesto byla ona uszkodzona, albo trzeba bylo doplacic, a jak prosilo sie o zwrot pieniedzy to bylo roznie; Nie wiem jak wy, ale ja wole poczekac na cos pewniejszego, np. na PREMIERE dvd, jakis news na Filmwebi, czy cos. W koncu nie chce wydawac 70 zl jak ma mi przyjsc zlamana plyta.

użytkownik usunięty
BeatryczeHolmes

Albo i puste opakowanie, jak niektórzy pisali... Z resztą te prawie 300 negatywów o czymś świadczy ;)

BeatryczeHolmes

Beatrycze: przecież i tak musisz poczekać na premierę 21 maja.. nikt Ci na allegro nie wytrzaśnie filmu wcześniej;)

ocenił(a) film na 10
shizonek

A chcialoby sie... Jeszcze tyle czekania, a potem druga czesc...

BeatryczeHolmes

No jasne, że fajniej byłoby, gdyby SH był wcześniej, to oczywiste;) Ale może jakoś damy radę wytrzymać do tego 21 maja:P