PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426062}
7,7 453 tys. ocen
7,7 10 1 452786
7,0 81 krytyków
Sherlock Holmes
powrót do forum filmu Sherlock Holmes

Więc na co warto iść dziś do kina ??? .............

dimassss

Może i to, i to;) Film bardzo dobry, świetnie się go ogląda, moc uciechy. Czy to nie wystarczy, by wybrać się do kina?:)

ocenił(a) film na 3
dimassss

hehe....to ja z drugiej strony. Film słaby, efekciarski i bez klimatu. My name is Holmes....Sherlock Holmes. Powiedzmy 5 razy gorszy od
"Przekrętu"

ocenił(a) film na 8
dimassss

Trzeba isc i sie nie zastanawiac!!! Glob dla Downeya nie byl przypadkowy!

dimassss

Zależy od nastawienia... Jeśli liczysz na to, że to będzie Holmes od Doyle'a to się zawiedziesz. Jest to dobry film akcji z porządną muzyką, scenerią i obsadą(zwłaszcza świetna rola R. Downeya Jr-a.) I ma Londyński klimat, którego oczekiwałem od Guy'a Ritchie'ego.

yasioo

A, jeśli nie chcesz na niego iść, to z wyboru filmu na dziś wykluczyłbym Parnassusa, no a jeśli nie widziałeś Avatara (to jesteś ostatni:D) to obowiązkowo (w 3D).

ocenił(a) film na 9
yasioo

Warto :)

a jesli się czytało książke - to już na pewno

ocenił(a) film na 9
dimassss

na obecną chwilę to wg mnie właśnie na ten film najbardziej warto iść do kin. W ciągu tego tygodnia byłam na nim, na 'nine', na 'avatarze' i 'ciachu' (wyjątkowo dużo:D). porównując te cztery film, sherlock najbardziej zapadł mi w pamięć i najbardziej mi się podobał. Nine- dla kogoś, kto lubił chicago, ale jednak trochę pozostawia do życzenia. Avatar- film tylko i wyłącznie warty zobaczenia dla grafiki, wg mnie to filmowa pocahontas. A ciacho... specyficzny humor dla wąskiego grona odbiorców, choć mi się podobał, jednak (znowu) pozostawiając wiele do życzenia.