Witam, właśnie wczoraj byłem na tym jakże dobrze reklamowanym filmie i moim zdaniem tylko tyle dobrego można o nim powiedzieć. Jak fotele były by troszkę wygodniejsze to uwierzcie że na pewno bym całkiem dobrze spał. Uważam, że w filmie jest totalny brak akcji, a jeżeli już jest to całkowicie do przewidzenia. NIE POLECAM!
to nie wiem co oglądałeś, ale w każdym filmie jest akcja - to po prostu określenie ciągu zdarzeń w filmie ;)
a to coś do przewidzenia to się nazywa "fabuła" inaczej układ zdarzeń - dowcip polega na tym, że w większości filmów jest on do przewidzenia, i nie trzeba być geniuszem by na to wpaść, a już na pewno w takich produkcjach gdzie filmowy bohater jest już znany publiczności zarówno z wcześniejszych filmów jak i książek, gdzie mamy jego pierwowzór.
Szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś o wiele lepszego. A ten film był poprostu nudny i pod koniec szczerze mówiąc miałam już dość. Może gdyby był o pół godziny krótszy to by się jeszcze jakoś bronił. Ogólnie czegoś mu brakuje, fabuła nie wciąga.
Taak, jaaasne.. nudny, brak akcji.. a gdzie indziej mozna przeczytać, że za dużo się dzieje, nic tylko bijatyki i pościgi;) I to w tym samym filmie..interesujące:)
Film absolutnie nie był nudny.
Tak uważać może ktoś, dla kogo film był zbyt inteligentny i nic z niego nie rozumiał.
No rzeczywiście trzeba mieć dwa doktoraty by go zrozumieć tak skomplikowany jest.
a mnie bardzo miło zaskoczył ten film, z początku nie chciałam na niego iść, ale teraz nie żałuję.
Może gdyby był o 30 min krótszy , to faktycznie był by lepszy. Ja szczerze powiedziawszy też się już trochę nudziłam pod koniec.
Kurczę, a mnie te dwie godziny zleciały w mgnieniu oka.. Nie miałabym nic przeciwko temu, żeby wydłużyć film choć o pół godziny.
Szkoda z niektórymi dyskutować
Ja na przykład znam paru ludzi którzy mówią że na takich Transformersach się po prostu wynudzili co jest moim zdaniem niemożliwe bo choć film jako tako fabuły nie ma ale akcji jest tam pod dostatkiem :)
No tak tylko zauważ jedno- nie każdego interesuje taka akcja jak w Transformersach.. Mnie np również to by znudziło bo nie oglądam filmu dla efektów specjalnych które mnie zaczynają nudzić po pół godzinie(jak nie wcześniej). Więc wole filmy które fabułę mają, a akcji (wg niektórych) niekoniecznie- patrz chociażby "Wiosna, lato, jesień, zima i wiosna" Kim Ki duka.