Podczas filmu męczyłem się. Film nudny, mało akcji, dialogi nie wnoszą nic szczególego
To prawda, aczkolwiek napięcie w ciekawy sposób pojawia się, wraz ze zbliżaniem się filmu do końca. 7/10 za klimat, realizację i wspaniałą grę aktorską głównych bohaterów. Mam wrażenie, że film powstał na siłę. Pomysł zrodzony na potrzebę, nie film zrodzony z pomysłu.
zgadzam się w 100%, momentami raczej flaki z olejem, zdecydowanie poniżej oczekiwań. moja ocena to 4/10
Niestety ... drugi raz zawiodłem sie na ocenach z filmwebu ( pierwszy raz po beznadziejnym Dystrykt 9 ) i w koncu postanowiłem sie zarejestrować bo chyba rzezywiscie całe rzesze pracowników kin kilkają oceny. Nie dajmy sie nabojac w butelkę. Max 4/10 ... ale sam nie wiem czy,aż 4 sie należy ... nudno, sennie, bez niczego pomysłowego ( no może poza "przygotowaniami" Sherlocka do ...ciosów :).
Próbowali go chyba zrobić w sposób humorystyczny natomiast jak dla mnie to ten film jest bo jest, sceny które niby mają powodować śmiech mnie wcale nie śmieszą,oczywiście Downey Jr. zagrał bardzo dobrze tego nie można zarzucić.
Zgadzam się z opimniami powyżej... film nudny... za długi mogli sie ograniczyć do 1,5h a nie 2 godzin z kawałkiem. Z małymi przerwami podczas seansu tak czy siak nie dotrwałam do końca i jakoś nie męczy mnie to jak film się skończył :) 4/10