PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=795349}
7,3 tys.
chce zobaczyć
Shrek 5
powrót do forum filmu Shrek 5

Mam nadzieję, że Piątka będzie filmem inkluzywnym, różnorodnym, tolerancyjnym, uczącym wrażliwości, empatii, akceptacji, skupiającym się na mniejszościach seksualnych, różnych orientacjach, różnych tożsamościach płciowych, różnych kolorach skóry, różnych kulturach, bez tej heteropropagandy jak w pierwszych częściach typu chłop z babą i dziećmi, bo to było po prostu niesmaczne i takie konfiguracje nie powinny być w ogóle promowane, ani poruszane

użytkownik usunięty
Lowca_Prawactwa2137

Pojedź do Iranu i tam promuj swój ból dupy. I nie kalaj tego biednego PW bo oczy bolą

Nie pojadę do żadnego Iranu, Shrek ma być taki jaki oczekuję, to nie jest ból dupy tylko prawda, a twój komentarz mnie obraża i zgłaszam go na policję

Lowca_Prawactwa2137

Oczekiwania są źródłem cierpienia :D

kiniusza

Nie są i ma być tak jak napisałem. Wysłałem pismo do twórców Shreka, w którym napisałem to wszystko co tutaj w poście i odpisali, że uwzględnią moje oczekiwania

Lowca_Prawactwa2137

Ależ to pięknie prowokujesz do trollingu. Tylko trochę zbyt przesadnie, zbyt nachalnie, widać, że to prowokacja do gównoburzy. Jest potencjał, ale następnym razem bardziej subtelnie, a nie jak kijem po głowie.
Pozdrawiam 

naistryk

Zarzucanie mi trollingu i prowokacji mnie znieważa, komentarz zgłoszony na policję

użytkownik usunięty
Lowca_Prawactwa2137

Nie dla takich dewiantów nasi przodkowie z narażaniem życia rysowali ten symbol w nadziei na wolność. Całe szczęście czwarta piąta szósta płeć dzieci nie będzie mieć. Nie ma co mnożyć wynaturzeń. Nie ważne jak ci twoi głośno będą sobie płakać i się wydzierać nie zakrzyczą naturalnego porządku rzeczy. Radzę pomyśleć porządnie :⁠-⁠)

Nie ma czegoś takiego jak "naturalny porządek rzeczy", a nasi przodkowie byli heteroseksualnymi wynaturzonymi dewiantami i powinni się leczyć

użytkownik usunięty
Lowca_Prawactwa2137

W wypaczonym mózgu owszem nie ma.

Każdy inteligentny, mądry, rozumny, świadomy i oświecony człowiek wie, że nie ma. Głupcy i dewianci wierzą w to, że jest coś takiego

użytkownik usunięty
Lowca_Prawactwa2137

Już sam nick sugeruje, że nie ma sensu z taką osobą dyskutować, a tak bezsensowny komentarz całkowicie to potwierdza. Tyle ode mnie!

Nie jesteś osobą kompetentną ani upoważnioną do tego żeby ze mną dyskutować i nie prezentujesz odpowiedniego poziomu intelektualnego

użytkownik usunięty
Lowca_Prawactwa2137

O to tak jak ty.

Nie, ja jestem kompetentny i upoważniony, oraz prezentuję odpowiedni poziom intelektualny, a takie osoby jak ty nie są

użytkownik usunięty
Lowca_Prawactwa2137

Oczywiście, profesorku. Zdajeś całą Wikipedię. Ave wszechwiedzący kretynie. Wiesz co, w psychiatryku też jest pełno takich oświeconych, może to jest pomysł na ciebie 

Zostajesz zgłoszona do prokuratury za znieważanie i zniesławienie, nie będę dłużej tolerował chamstwa i głupoty, moi prawnicy już nad tym pracują, szykuj duże pieniądze na odszkodowanie i zadośćuczynienie dla mnie za poniesione straty. Widzimy się w sądzie

użytkownik usunięty
Lowca_Prawactwa2137

Nie strasz, nie strasz bo się wiesz ***. Jeszcze Hitlera odkop i na mnie naślij :⁠^⁠) Mam w życiu ważniejsze sprawy niż dyskusja z osobą niezrównoważoną umysłowo

Nie straszę tylko informuję, a niezrównoważona jesteś ty, co udowodnię przed sądem. Nie dość, że będziesz mi płacić ciężkie pieniądze, to spowoduję, że wylądujesz w szpitalu psychiatrycznym. I na co ci było ze mną zaczynać? Zniszczę cię, a co najważniejsze, wszystko zgodnie z literą prawa

użytkownik usunięty
Lowca_Prawactwa2137

Takigo jak je lewaki rozumieją :⁠-⁠)

Nie, ty upośledzony tępy prawacki przygłupie udający kobietę. Prawo jest jedno i według tego jednego prawa, które obowiązuje wszystkich, również takie upośledzone prawackie przygłupy jak ty, zniszczę ci życie i przyszłość, a ty zupełnie nic nie będziesz mogła z tym zrobić dziewczynko, rozumiesz? Nie wiem czy jesteś świadoma tego co cię czeka, ale chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego w co wdepnęłaś swoimi brudnymi, parszywymi stopami. Nie odpuszczę ci i pozbawię cię środków do życia i zniszczę ci to życie i karierę zawodową, moi prawnicy nie taki plebs jak ty już załatwiali. Rozumiesz? Gówno rozumiesz upośledzona tępa odklejona prawaczko. Idę po ciebie, widzimy się w sądzie

użytkownik usunięty
Lowca_Prawactwa2137

Za te słowa ja cię podam do sądu:⁠-⁠)

Ja pokażę sądowi wszystko to co napisałem, więc zrobię to pierwszy. Zniszczę cię. Wszystko zgodnie z prawem. Wszystko na twój koszt

Typ robi sobie z ciebie jaja i musi mieć niezły ubaw, jak się dajesz prowokować. Jednocześnie nie ma najwidoczniej pomysłu na wykorzystywanie wolnego czasu i ludzi wokół siebie.

kiniusza

Dziękuję za te słowa, oczywiście również zostaną użyte w akcie oskarżenia przeciwko tej prawicowej ekstremistce