Aboslutnie się zgadzam. To dla mnie rownież najelpsza bajka w historii. Film uniwersalny zarowno dla dzieci jak i dorosłych.
Absolutnie tak, Shrek jest wyjątkowy i na razie, żadna inna animacja nie dorasta mu do pięt.
Ha! To nie widzieliście Nowych Szat Króla. Śmiem twierdzić, że ta animacja jest lepsza od Shreka. Ma lepsze teksty i postacie. Nie twierdzę, że Shrek jest beznadziejny czy nie śmieszny. Jest śmieszny, ma kilka fajnych tekstów, ale wg mnie jest na drugim miejscu.
Dobra, jestem gotowa. Dawać na mnie bluzgi ;)
Coż, bluzgów nie będzie. ;)
Ale Shrek według mnie jeszcze długo nie odda korony najelpszej animacji wszechczasów.
Najlepsza animacja wszechczasów, dobry numer. Chyba po roku 2000 (i co najwyżej jedna z najlepszych).
Radzę oglądnąć to http://www.filmweb.pl/Nowe%2Bszaty%2Bkr%F3la%2B%2B2000%2B%2Bo%2Bfilmie,Film,id=5 409 [www.filmweb.pl/Nowe%2Bs...]
W Shreku najlepszą postacią jest Osioł. Zamachowski na zielonego Ogra jakoś mi nie pasi.
A w Szatach mamy i Kuzko i Yzmę i Paczę, a przede wszystkim jest KRONK :D
Dodam, że tutaj dialogi także pisał Wierzbięta.
Sorki, ale muszę to powiedzieć - wg. mnie Nowe szaty króla są do d...!Dla mnie śmieszne było tylko zakończenie.
Oki, ale coś mi się wydaje, że wam się fora pomyliły. Jak chcecie gadać o "Nowych szatach króla" to sio mi na stronę tej bajki.
"Nowe szaty króla" mi się nie podobały. Za to zgadzam się, że Shrek jest najlepszą bajką w historii.
Absolutnie się nie zgadzam,że jest najlepszy!Są tony innych duuużo lepszych filmów.Pozatym pojawił się nowy film tej wytwórni.Nazywa się" Skok przez płot"i jest o niebo lepszy.
Zgadzam się, że "Shrek" jest jedną z najlepszych bajek! Twórcy innych filmów tego typu wzorują się właśnie na "Shreku", więc coś w tym musi być! A "Skok przez płot" moi zdaniem jest gorszy od "Shreka", który jest oryginalny, baaardzo zabawny i miał w sobię magię:). "Skok przez płot" już tej magii nie miał. Pozdrawiam!