którą z tych bajek bardziej lubicie?
ja wolę Shreka....za fabułę, dubbing i fajne piosenki :)
A ja wolę Epoke Lodowcową z tego zwględu że jest po prostu śmiejszejsza, no i Pazura genialny dubbing. Jeśli wyjdzie Epoka Lodowcowa 3, czytałem że ma wyjść. To te dwie animacje będą potężnymi trylogiami.
Wolę Shreka. Epoka Lodowcowa nie jest w moim typie, nie potrafię powiedzieć czemu;)
Shrek 1 jest wedlug mnie swietnym filmem ale mimo wszystko to epoka lodowcowa 1 jest the best!!! odrobine bardziej wole epoke ale i tak oceniam pierwsze czesci epoki i shreka na 10 :)
Zdecydowanie Shrek!!!
Nie ma nawet porównania do epoki lodowcowej, w której wg mnie są najwyżej dwa fajne dialogi. Shreka mogą pobić tylko "Potwory i spółka"!!!:)
Shrek
Epoka lodowcowa bardzo mi się podobała, ale jednak...Shrek jest lepszy :) Więcej śmiechu :) I taki...miły film, ogólnie :)
Według mnie "Epoka lodowcowa" ma niezłą fabułę, dobre się ogląda. Natomiast bardzo mi się nie podoba, że twórcy "Epoki" ściągnęli motyw ze Shreka, mianowicie początki relacji Osioł->Shrek, to w "Epoce" Sid->Manfred, po prostu kopia "Shreka".
hmm jak bym mial porownac to :
shrek 1 lub epoka 1 ..wole shreka 1
shrek 2 epoka 1 wole epoke 1
shrek 2 epoka 2 oczywiscie ze epoka 2
no cos w tym stylu..:D
Shrek. Oglądałem go dość dawno temu, miałem chyba 9 lat, możliwe że już by mnie tak nie śmieszył, nieco później Epokę, i mi się b. podobała (ale chyba i tak mniej niż Shrek), ostatnio oglądałem Epoke na Polsacie, prawie sie nie smiałem, ale fabuła jest dosć ciekawa i nie tak dziecinna jak w drugiej części.
Shrek. Oglądałem go dość dawno temu, miałem chyba 9 lat, możliwe że już by mnie tak nie śmieszył, nieco później Epokę, i mi się b. podobała (ale chyba i tak mniej niż Shrek), ostatnio oglądałem Epoke na Polsacie, prawie sie nie smiałem, ale fabuła jest dosć ciekawa i nie tak dziecinna jak w drugiej części.
SHREK !
Epoka wg mnie średnia. Przebrnęłam, ale bez większego zachwytu.
Shreka (obie części) natomiast uwielbiam, a ścieżka dźwiękowa w niektórych miejscach jest po prostu fantastyczna (mam tu na myśli m.in. "Hallelujah", "I need some sleep" czy "Fairytale", które niesamowicie mnie wzruszają).
Shrek zadzi,wymiata itp. epoka lodowcowa tez byla niezla ale mnie bardziej do gustu przypadl shrek .
Cóż, Epoki oglądałem tylko drugą część... ale porównując tylko sequele Shrek 2 lepszy (Epoka też świetna).
trudno powiedziec ,ale najbardziej w epoce podobal mi sie dubbing , w shreku tez. gdzie lepszy? w shreku najlepszy byl stuhr , w epoce pazura. wybieram stuhra
Popieram, dla mnie dubbing osła był najlepszy. To po prostu mistrzostwo świata! Epoka lodowcowa też dobra, ale na u mnie na drugim miejscu. Shrek 1 - zdecydowanie przoduje.
zgadzam sie z tobą shrek jest o wiele lepszy chociaz epoka lodowcowa tez jest bardzo dobra :)
ja zdecydowanie wolę Epokę, Shrek jest fajny i też popłakałam się ze śmiechu ;-) ale Sid wymiata! I niech mi nikt nie pisze że Epoka ściągnęła od Shreka bo to nieprawda!!!!! pozdr! ;-)