PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9509}

Shrek

2001
7,8 846 tys. ocen
7,8 10 1 845742
7,6 62 krytyków
Shrek
powrót do forum filmu Shrek

shrek2

użytkownik usunięty

nie byla na tym filmie ale myśle ze jast spox

użytkownik usunięty

wiem musi być spoko
Mateusz Karasiewicz

użytkownik usunięty

niebyłaś bo go jeszcze niema ale napewno jest fajny

użytkownik usunięty

ja w koncu mam tego shreka2 ale nie mam napisów:(:(

użytkownik usunięty

powiedz z jakiej stronki ześ go zrzucił a ci powiem gdzie mozna znalezc napisy

użytkownik usunięty

jest tylko jeszcze nie u nas w Polsce, chociaz ja go jush ogladalam i jest zarombisty, zreszta tak samo jak 1

jeżeli tak to napisz jak zabili wróżke bo ja mam gre i tej planszy nie mogę skończyć

użytkownik usunięty

exstra bomba zrubcie go jak najszubciej.pl

użytkownik usunięty

Widziałam niestey... tylko urywki, zapowiada się świetnie. Już się nie umie doczekać 2 lipca :-)

użytkownik usunięty

Uważam, że pirwsz część SHREKA była lepsza. Druga też była spoko. Obejrzałam i nie narzekam.

użytkownik usunięty

wewst spokooooo!!!!!!!!!!!!!
ekstra teksty mówię wam.

użytkownik usunięty

JJJJJJJEEEEEEEEEEESSSSSSSSTTTTTTTT SSSSSSSUUPERRRRR

użytkownik usunięty

No jasne! Jestem wielką fanką Osła:) i nieziemskiej urody Króla:( Jasne, jasne, wszystko gra, tralalalalalala! (tekst Króla). Za to niecierpię lalusiowatego Księcia z Bajki, który "niepomny przepisów bhp" nie zważając na "tnące szpony mrozu i słońce pustyni" i tak został pokonany. Za to lubię straszną Wróżkę Chrzestną za jej oryginalność, fajny dubbing i fabrykę eliksirów. Za to Kot w Butach... "Drżyjcie, jeśli się odważycie"! Jednym słowem, Shrek2 jest świetny, po prostu wyśmienity, warto go obejrzeć!!!

użytkownik usunięty

Masz rację co do Księcia z Bajki. Jest obrzydliwy, z tym błyszczykiem o smaku truskawkowym i różą w zębach, no ale coś w sobie ma, skoro ta "gruba siostra Kopciuszka" się nim zainteresowała. Uwielbiam też karczmę pod Zatrutym Jabłkiem i faceta z hakiem zamiast ręki, śpiewającego "I like my town..". Miło było zobaczyć Fionę jeszcze raz w jej poprzedniej, ludzkiej postaci, ale równie miło ogrzycę. Pogratulować Osłu jego krzyżówek (kto oglądał film, ten wie o co chodzi). Za to dosyć... hm... żabia postać Króla do niego pasuje!!! Jeszcze jedno - fanki Księcia z Bajki proszę o zgłoszenie!

użytkownik usunięty

Dlaczego tak ubliżasz Księciu? Uważam, że jest całkiem... sexi! Chciałabym go spotkać, gdyby to było możliwe. Taki słodzias! I w końcu po aferze w fabryce eliksirów podjął się rozpłatania Shreka na dzwonek!!!

użytkownik usunięty

To pozer! Książę, oczywiście. Fiona miała rację, mówiąc, że mu odbiła szajba. Co z tego, że Książę chciał rozpłatać Shreka na dzwonek??? Gdyby do czegoś doszło, zwiałby, poprawiając te swoje złote loczki i błszczyk! Jest śmieszny i lubię go, jako fajną postać ze Shreka2, ale żeby się w nim zakochać? Jaki z niego wojak, skoro Fiona rozłożyła go jednym ciosem!

użytkownik usunięty

Widzę, że Książę wywołał prawdziwą dyskusję! Ja mam mieszane uczucia, z jednej strony chciałabym być w sytuacji Fiony na balu, z drugiej nie, bo Książę z tą różą był trochę odpychający.

użytkownik usunięty

Nie, był sexi jak pan Zdzisiu, szofer Wróżki Chrzestnej.:)Ludzie, to tylko kolejna śmieszna postać ze Shreka2, po co zaraz na niego naskakiwać? Wzbogaca film, mówi o dobrych wyborach i o tym, że miłości nie może załatwić wysoko postawiona mamusia. Nawet jeśli ktoś ma błyszczyki, kędziorki i zadziorki oraz odświeżacz oddechu, to zawsze można w nim znaleźć coś wartego uwagi. Jeszcze w Księciu tego nie znalazłam, ale wciąż szukam:).

użytkownik usunięty

Co do balu, to oglądałam go ze swoim chłopakiem i oboje uważamy, że komputerowcy dali niezłego czadu. Z drugiej strony nie podobał nam się pocałunek Fiony z Księciem z Bajki - był trochę sztuczny, Książę przyciskał tylko swoje usta do jej ust. A przecież marzył o Fionie jako o swojej królewnie, dlaczego nie wykorzystał okazji? Mam chłopaka i wiem, jak można całować jeśli jest się kimś zainteresowanym. Z drugiej strony to tylko film i trudno zajmować się detalami. Jednak chyba pan Zdzisiu byłby całkiem apetyczny. Myślę, że następnym razem pocałunki będą warte obejrzenia i sexi, bo lubię, jak się całują.

użytkownik usunięty

Shrek jest przede wszystkim śmieszny i do pośmiania się, ale nie do oglądania buziaków! Przełącz się na inny kanał, jeśli szukasz tylko tego. Ja lubię Shreka za jego humor i poziom prezentowany przez twórców. Poszukaj tego samego albo przełącz na romanticę. Tam się naoglądasz czegoś innego niż przyjazne, swojskie zielone gęby Shreka i Fiony oraz miłego paplania Osła.

użytkownik usunięty

Shrek2 jest super! Najbardziej mi się podoba kot w butach. Shrek jest jednym z moich ulubionych bochaterów! Najbardziej mi się podobało uwalnianie Shreka. Ale piosenki terz są fajne i zabawne (zwłaszcza ostatnie)