jest tylko jeszcze nie u nas w Polsce, chociaz ja go jush ogladalam i jest zarombisty, zreszta tak samo jak 1
Widziałam niestey... tylko urywki, zapowiada się świetnie. Już się nie umie doczekać 2 lipca :-)
Uważam, że pirwsz część SHREKA była lepsza. Druga też była spoko. Obejrzałam i nie narzekam.
No jasne! Jestem wielką fanką Osła:) i nieziemskiej urody Króla:( Jasne, jasne, wszystko gra, tralalalalalala! (tekst Króla). Za to niecierpię lalusiowatego Księcia z Bajki, który "niepomny przepisów bhp" nie zważając na "tnące szpony mrozu i słońce pustyni" i tak został pokonany. Za to lubię straszną Wróżkę Chrzestną za jej oryginalność, fajny dubbing i fabrykę eliksirów. Za to Kot w Butach... "Drżyjcie, jeśli się odważycie"! Jednym słowem, Shrek2 jest świetny, po prostu wyśmienity, warto go obejrzeć!!!
Masz rację co do Księcia z Bajki. Jest obrzydliwy, z tym błyszczykiem o smaku truskawkowym i różą w zębach, no ale coś w sobie ma, skoro ta "gruba siostra Kopciuszka" się nim zainteresowała. Uwielbiam też karczmę pod Zatrutym Jabłkiem i faceta z hakiem zamiast ręki, śpiewającego "I like my town..". Miło było zobaczyć Fionę jeszcze raz w jej poprzedniej, ludzkiej postaci, ale równie miło ogrzycę. Pogratulować Osłu jego krzyżówek (kto oglądał film, ten wie o co chodzi). Za to dosyć... hm... żabia postać Króla do niego pasuje!!! Jeszcze jedno - fanki Księcia z Bajki proszę o zgłoszenie!
Dlaczego tak ubliżasz Księciu? Uważam, że jest całkiem... sexi! Chciałabym go spotkać, gdyby to było możliwe. Taki słodzias! I w końcu po aferze w fabryce eliksirów podjął się rozpłatania Shreka na dzwonek!!!
To pozer! Książę, oczywiście. Fiona miała rację, mówiąc, że mu odbiła szajba. Co z tego, że Książę chciał rozpłatać Shreka na dzwonek??? Gdyby do czegoś doszło, zwiałby, poprawiając te swoje złote loczki i błszczyk! Jest śmieszny i lubię go, jako fajną postać ze Shreka2, ale żeby się w nim zakochać? Jaki z niego wojak, skoro Fiona rozłożyła go jednym ciosem!
Widzę, że Książę wywołał prawdziwą dyskusję! Ja mam mieszane uczucia, z jednej strony chciałabym być w sytuacji Fiony na balu, z drugiej nie, bo Książę z tą różą był trochę odpychający.
Nie, był sexi jak pan Zdzisiu, szofer Wróżki Chrzestnej.:)Ludzie, to tylko kolejna śmieszna postać ze Shreka2, po co zaraz na niego naskakiwać? Wzbogaca film, mówi o dobrych wyborach i o tym, że miłości nie może załatwić wysoko postawiona mamusia. Nawet jeśli ktoś ma błyszczyki, kędziorki i zadziorki oraz odświeżacz oddechu, to zawsze można w nim znaleźć coś wartego uwagi. Jeszcze w Księciu tego nie znalazłam, ale wciąż szukam:).
Co do balu, to oglądałam go ze swoim chłopakiem i oboje uważamy, że komputerowcy dali niezłego czadu. Z drugiej strony nie podobał nam się pocałunek Fiony z Księciem z Bajki - był trochę sztuczny, Książę przyciskał tylko swoje usta do jej ust. A przecież marzył o Fionie jako o swojej królewnie, dlaczego nie wykorzystał okazji? Mam chłopaka i wiem, jak można całować jeśli jest się kimś zainteresowanym. Z drugiej strony to tylko film i trudno zajmować się detalami. Jednak chyba pan Zdzisiu byłby całkiem apetyczny. Myślę, że następnym razem pocałunki będą warte obejrzenia i sexi, bo lubię, jak się całują.
Shrek jest przede wszystkim śmieszny i do pośmiania się, ale nie do oglądania buziaków! Przełącz się na inny kanał, jeśli szukasz tylko tego. Ja lubię Shreka za jego humor i poziom prezentowany przez twórców. Poszukaj tego samego albo przełącz na romanticę. Tam się naoglądasz czegoś innego niż przyjazne, swojskie zielone gęby Shreka i Fiony oraz miłego paplania Osła.