Nie wiem co ludzi tak kreci w tym shreku? Moze rzeczywiscie fajnie jest zrobiony, ale nie jest jakis wspanialy itp.. no po prostu zwykla komedia, ktora chce byc na sile smieszna a teksty typu :"zainwestuj w tic taki bo ci jedzie" w ogole nie smiesza... nie powiem ze to tandetne gowno bo moze chwilami fajne bylo... no w skali od 1 do 10 to dalabym mu 4..
Także się zgadzam. Nihil novi. Całe szczęście, że dosyć krótko ten film trwa, bo chwilami przynudzał. 6/10
mnie tez ciezko zrozumiec fenomen tego filmu do tego stopnia, iz podchodzilam do niego 3 razy i obejrzalam go w calosci dopiero za trzecim. Nie dalam rady przykro mi...
popieram w 100%, zwykła nie wnosząca nic nowego, bajeczka dla dzieciaków, dużo lepsze są kolejne produkcje Disneya, szczególnie te z lat 70 i 80
a ja tego shitu nie moglem obejrzec ani razu - i to nie z braku czasu itp. raz do niego podszedlem ale nie dalem rady - GDZIEZ TEN CALY FENOMEN? Co nakrecilo tych wszystkich ludzi zachwycajacymi sie tym przecietniakiem?
Moi znajomi byli na tym w kinie i tez wszystko super extra mega kosmiczie im sie podobalo. Heh ,o co chodzi? Hmmm, dziwny jest ten swiat,