PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=270589}

Shutter - Widmo

Shutter
2008
5,5 19 tys. ocen
5,5 10 1 19255
5,3 3 krytyków
Shutter - Widmo
powrót do forum filmu Shutter - Widmo

10/10 Wybitny.

ocenił(a) film na 10

Film jest doskonały. Początkowo bardzo spokojny ale to tylko atut. Oryginał o wiele gorszy. Polecam

majorka89

No powiedziałem, że mam identycznie zdanie jak Ty, lecz zamieniłbym miejscami wersje filmu.
Ale każdy ma swój gust.

ocenił(a) film na 2
majorka89

że co proszę???!!! to musi być jakiś słaby żart :D

imatoti

Ja nienawidzę azjatów, dla mnie ci wszyscy aktorzy wyglądają i grają tak samo, że nie jestem w stanie odróżnić jednego od drugiego. I jeszcze ten ich język, no dla mnie to jest masakra, której nie dam rady obejrzeć. Tajlandzką wersję musiałem wyłączyć po jakiś 20 minutach a amerykański remake to dla mnie jeden ze straszniejszych horrorów jakie widziałem.

majorka89

ten gniot ma być wybitny????
Chyba to jakiś żart?!
Ten film był nudny.........po prostu nudny. Nie trzymał w napięciu. Amerykanie nie powinni się brać za przerabianie japońskich filmów bo im to nie wychodzi..

Ruda2211

kolezanko, oryginal to film tailandzki a nie japonski

jan_007

z rozpędu napisałam japoński :)

Ruda2211

Ja nienawidzę azjatów, dla mnie ci wszyscy aktorzy wyglądają i grają tak samo, że nie jestem w stanie odróżnić jednego od drugiego. I jeszcze ten ich język, no dla mnie to jest masakra, której nie dam rady obejrzeć. Tajlandzką wersję musiałem wyłączyć po jakiś 20 minutach a amerykański remake to dla mnie jeden ze straszniejszych horrorów jakie widziałem.

majorka89

I co jeszcze może się na tym bałeś/aś?
Przeciez to było ... rany. Masakra. Tak spieprzyc film to tylko amerykanie potrafią.

Lady_Sakura

majorka89

to marna prowokacja, nie dam sie nabrac, jasne jest ze oryginal o niebo lepszy, z klimatem, swietna muzyka, jest wrecz przerazajacy! amerykanski remake bez szans, 3/10

ocenił(a) film na 3
majorka89

Chyba Cię dziewczynko pojebało...