PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=270589}

Shutter - Widmo

Shutter
2008
5,5 19 tys. ocen
5,5 10 1 19280
5,3 3 krytyków
Shutter - Widmo
powrót do forum filmu Shutter - Widmo

Czy jest już zwiastun tego filmu? Jeśli jest to gdzie mogę go odszukać ?
Z góry dzięki.

ocenił(a) film na 7
GotTheLife

http://www.filmweb.pl/Trailer?trailer.id=21318

Mathisek

Dzięki a jest jakiś inny ? Czy tylko ten?

ocenił(a) film na 7
GotTheLife

Tutaj na FW jest tylko ten, ale nie wydaje mi się, żeby był jeszcze jakiś ;)

Mathisek

Aha. Jaka jest twoja ocena tego zwiastuna ?

ocenił(a) film na 7
GotTheLife

Szczerze powiedziawszy - marna. Zwiastun ma zachęcić do filmu, a ten nie zachęcił mnie - przynajmniej nie zachęcił mnie do odwiedzenia kina. Gdybym nie widział japońskiego oryginału, to pewnie ominąłbym ten film, bo zwiastun raczej nie przyciąga tak jak powinien - Ale to tylko moje zdanie ;)

Pozdrawiam.

Mathisek

Zgadzam sie,mnie też nie zachęcił.Coś mi sie wydaje że będzie gorszy od
oryginału. Oryginał bardzo mi sie podobał.

ocenił(a) film na 7
GotTheLife

Oryginał bardzo mi się podobał, zresztą wszystkie azjatyckie horrory mi się podobają, natomiast ich amerykańskie remake'i - już nie. Jedynie The Ring 2 był lepszy od oryginału, ale to chyba wyjątek.

PS. Takie małe sprostowanie do mojego poprzedniego postu - oryginalny Shutter, jest tajski, ma się rozumieć ;)

Pozdrawiam.

Mathisek

A mi większość azjatyckich horrorów Nie podobają się,bo co prawda fabułę dobrą wymyślają ale Bardzo rzadko jest tak że mają jakiś fajny klimat,dziwna atmosfera,słabe efekty.Ale ten im sie udał.
Np: Klątwa 1 i 2 to Zdecydowanie jest lepszy Remake od Oryginału ,pierwsza jest najfajniejsza.Tak samo z Ring-Krąg 1 i 2, Remake jest lepszy od oryginału i tu znów jest pierwsza część lepsza.
Ring 1 jest Zdecydowanie lepszy od Ringu 2.
Bo jest bardziej Mroczniejszy,straszniejszy co brakowało właśnie drugiej część.

Mathisek

Zgadzam sie z tobą.Też mnie nie zachęcił.Coś mi sie wydaje że będzie gorszy od oryginału.Oryginał był bardzo fajny moim zdaniem.