Kapitalny film. Są dreszcze, film przez praktycznie całą swoją długość intryguje i na koniec bardzo ciekawe zakończenie, aczkolwiek trochę wg. smutne - można było to inaczej rozegrać. W każdym razie tylko to odejmuje punkt. POLECAM!
Nie wiem Zgiebongo, co wywołało dreszcze podczas oglądania tego filmu. Polsat robi sobie z ludzi jaja, robiąc tak długie przerwy, ze mozna wyjść z psem na spacer i przy okazji zapalić papierosa... Przerwa robiona podczas filmu, kompletnie rozstraja widza, nie czuje się już tej atmosfery co kilkanaście minut wcześniej... Ogólnie filmowi daje 6/10. Największą zaletą świetna gra dziewczynki, a wadą beznadziejna muzyka, wolna akcja, bezsensowny koniec...
dokładnie popieram zgiebongo są dreszcze podczas oglądania ogólnie rewelacyjny film (najlepiej go oglądać poznym wieczorem samemu :)
zgadzam się, widz bardzo długo jest przekonany, że takie zakończenie nie jest możliwe, mimo przerw mnie się bardzo podobał 9/10
Jeśli macie jakieś wąty to do polshitu z nimi. To nie wina filmu i jego twórców że przerywali go w najlepszych momentach... ;)
masz rację, nie powinno się oceniać filmu + reklamy. jeżeli komuś przeszkadzają reklamy to może z nich zrezygnować - rezygnując z oglądania programów gdzie reklamy puszczane są podczas filmów.
miałem wielką ochotę dać 9, film niesamowicie wciągający; dałem 8 - gdy tajemnica już się wyjaśniła, to oglądamy za dużo głupawego okrucieństwa i dosłowności