Bardzo dobry pomysł z głównym bohaterem - psychologiem, bardzo dobry zwrot akcji (nie przypuszczałbym, że tak mogłoby się akcja potoczyć) ale moim zdaniem, mimo, że całkiem nieźle sobie poradził De Niro nie pasuje do tego typu filmów. Ode mnie 6/10 czyli całkiem całkiem:)
Co też człowiek z logiem Dżem może mąndrego powiedzieć nie pasuje nie
pasujesz to ty do krytyka filmowego.
Po pierwsze jotubyl straszny zarozumialec z ciebie, też oceniłem ten film 6/10 bo według mnie to max dla tego filmu. Jestem ciekawy jaka jest twoja ocena. Po drugie twój tekst skierowany w stronę pachomira i zespołu Dżem jest niesmaczny, przemawia przez ciebie brak tolerancji i empatii. Po trzecie słowo "mąndrego" wiele mi wyjaśnia.
dla mnie swietny trzyma w napieciu do konca sadziłemze dziewczynka jest jakas optana ale..... pozory myla hehhe polecam
ojciec był psychol ale z główką tej dziewczynki też nie było całkiem ok widać na koniec filmu,co namalowała na tym obrazku
hmm to fakt, ten rysunek był wymowny a dopełnieniem całości była ostatnia scena oczywiście dla tych co przewinęli napisy końcowe (nawet polski dystrybutor chyba o tym zapomniał skoro brak już tam lektora) - scena dziewczynki w szpitalu psychiatrycznym, być może choroba dziedziczna albo sfiksowała po tym wszystkim co przeżyła ;)