Siła strachu

Hide and Seek
2005
7,2 50 tys. ocen
7,2 10 1 50161
5,4 10 krytyków
Siła strachu
powrót do forum filmu Siła strachu

Szkoda że nie kręcą więcej podobnych thrillerów z prawdziwego zdarzenia a nie coraz bardziej popularne pseudo horrory podpinając je pod thriller.

ocenił(a) film na 9
kucyk_hans_2

oj szkoda szkoda, al;e cóz poradzić ...:(

ocenił(a) film na 8
kucyk_hans_2

w 100% sie z tobą zgadzam kucyk.hans :)
przyznam ze ocena poniżej 8 mnie zdziwiła,
moja ocena : 9/10

ocenił(a) film na 7
eshol

Co wy tam sie znacie ;) 10/10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muj ulubiony!!!

ocenił(a) film na 9
MrocznyAptekarz

a "MUJ" nie , ludzie , żeby robić aż takie błędy :) , no weźcie się opanujcie , sam nie jestem od tego wolny ale bez przesady ,wyraz "mój" używa się nader często i raczej każdy powinien wiedzieć jak to się pisze i nie wciskać kitu z dysgrafią bo z tego co się czyta można by wywnioskować że 50% polskiego społeczeństwa ma tą przypadłość , a film i owszem bardzo dobry , ja dam mu 9/10 , właśnie jestem po i naprawde mi się spodobał , pozdro :D

ocenił(a) film na 9
spider0

aha, oczywiście chodziło mi o dysortografie a nie dysgrafie , bo to coś zupełnie innego , takie małe sprostowanie :)

ocenił(a) film na 7
kucyk_hans_2

Nie wiem czym Wy sie tak podniecacie,film dobry ale nic specjalnego-momentami sie dluży,choc trzyma w napieciu-po czym nastepuje rozwiazanie worka z tajemnica,obrot o 180 stopni i mamy badziewiasty horror;) naciagane 7/10

ocenił(a) film na 7
adriantrefl

Ogólnie film dobry. Znakomite aktorstwo De Niro,ładne zdjęcia i klimatyczna muzyka. Jednak jak dla mnie tylko 7/10. Z racji przewidywalnego zakończenia.