PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106029}

Siła strachu

Hide and Seek
2005
7,2 50 tys. ocen
7,2 10 1 50022
5,4 11 krytyków
Siła strachu
powrót do forum filmu Siła strachu

nabrałem się natego Charliego. Myślałem , że to jakiś demon, lub duch.7/10

JohnnyB

Zgadzam się. To dobry dowód że jeszcze w thrillerach możliwe jest zaskoczenie! Też byłem pewien że to jakiś demon, do puki nie doszło do wizyty u sąsiadów głównego bohatera. Tam zauważyłem że coś nie gra! Ale nie podejrzewałbym że Charlie to .....

impaler1

Ja wpierw myślałem że to jakiś duch rodem z laleczki Chucky a potem że to ten sąsiad :)

ocenił(a) film na 5
JohnnyB

a ja myślałam że to jakiś facet mieszkający w tamtej jaskini, troche nudnawy ten filmik, ale podobał mi sie ;]

ocenił(a) film na 4
JohnnyB

Ja powiem szczerze, że po reklamie filmu jako horror psychologiczny, w pierwszych 10 minutach zgadłem mniej więcej czym się to skończy xD
Po obejrzeniu co najmniej kilku filmów z podobną końcówką(nie będę wymieniał tytułów, a nuż kogoś one zaskoczą) takie chwyty na mnie wrażenie nie robią.

ocenił(a) film na 7
Mathiej

ja myślałam, ze to sąsiad na 100%, i jeszcze chyba ta celowa zmyłka w celu utwierdzenia w przekonaniu, ze to sąsiad w czasie wizyty De Niro u sąsiadki i jej płacz i mowa, że mąż się zdenerwuje. jednak od początku zastanawiała mnie dziewczynka i jej tak jakby "przyzwolenie" na to co robił Charlie.