PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106029}

Siła strachu

Hide and Seek
2005
7,2 50 tys. ocen
7,2 10 1 49983
5,4 11 krytyków
Siła strachu
powrót do forum filmu Siła strachu

.............................. .............................. .............................. .............Po Tej akcji co De Niro Dowiedizał sie że jest Charlim, jak dla mnie, film powinien sie skończycm, puxniej ta cała gonitwa i te inne szmery bajery totlanei bessensowne :/ A moze ianczej nie bessensowane ale strasznie nudne :P

WODNY

wg mnie zakonczenie bylo fascynujace =)
pozdrawiam

mada

Ja to zakończenie bym widziała inaczej :) Gdy De Niro dowiedziałby się, że to on jest Charliem to mogliby dać zbliżenie na niego, potem mógłby on z morderczym wzrokiem iść do swojej córki i...tak powinno się urwać :) Wtedy można by było domyślać się tylko czy ją dorwał czy nie :]]]]

Końcowy wątek zdecydowanie niepotrzebny...

blacki

mam pytanie czy po napisach byl jeszcze jakis urywek filmu ??!! bo ja wyszlam na napisach !!!! a tu ludzie mowią o dwuch zakonczeniach ?!?!?! M.

Marfoosia

Po napisach nic nie było, chodzi chyba o to, że wersja na DVD ma inne zakończenie.

ocenił(a) film na 8
blacki

dobre by było gdyby było takie jak Ty napiasłas :]

Własnie w Psycho filmach powinno być takei zakączenie żeby każdy sobie dopisał zakączenie. Jeszcze po tym jak czarny obraz na konei by sie zrobił mógłby bć odgłos strzału puźnei j krzyku ,albo sam krzyk. To by było coś :]

Marfoosia

no wlasnie, pierwszy raz ogladalam to na obozie, i skonczylo sie, ze emily narysowala siebie z dwoma twarzami... zaczely sie napisy i tez skonczylam ogladac... ale ostatnio sciagnelam sobie ten film na kompa, i tak lukalam na urywki, i doszlam do samego konca, przewinelam napisy, ale byl tam wlasnie moment ze ta emily jest razem z ta baba w szpitalu... no :D:D

Marfoosia

tak po napisach jest kolejne zakończenie jak mała wylądowała w psychiatryku a z pania doktor cos nie tete jest wiem bo mam wersje DVD

WODNY

Spodziwałem się ciekawszego zakończenia. Folm nie jest niczym rewelacyjnym, ale można poświęcić czas na obejrzenie go.

ocenił(a) film na 7
WODNY

myślałam, że prawda będzie bardziej drastyczna... a to co potem się działo to rzeczywiście nie miało najmniejszego sensu, chociaż może chcieli dodać jeszcze troszkę dramaturgii hihi :D

ocenił(a) film na 8
WODNY

Ja kocham takie coś zakonczenie było kapitalne !!! kocham ten film , mogłeś sie doszukiwać rozwiązań ze np. Charli jest chory psychicznie itp... pozdrawiam