PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106029}

Siła strachu

Hide and Seek
2005
7,2 50 tys. ocen
7,2 10 1 50022
5,4 11 krytyków
Siła strachu
powrót do forum filmu Siła strachu

a ja...

ocenił(a) film na 1

ja w pewnej chwili zaczęłam się śmiać... kompletne dno! jeden z najgorszych filmów jakie oglądałam ==;...

użytkownik usunięty
Samara_5

Pierdolisz farmazony, Smakosz 2 to było dno, ja nie widziałem nic w tym filmie (Hide and Seek) żeby można było się śmiać.

użytkownik usunięty

hmm film napewno nie byl smieszny..byl tajemniczy mial "dusze" wiec uwazaj co piszesz , chyba ze nie przemyslalas tego co napisalas :/ a to juz inna sprawa

Film świetny... dawno nie widziałem takiego pożądnego thrillera. Jeśli chodzi o fabułę to troszku mi się kołacze "secret window" ale może właśnie o to chodzi :) tak jak w większości azjatyckiej sceny horroru prawie wszystkie negatywne postacie (zazwyczaj płeć piękna :) ) mają długie czarne zachodzące na twarz włosy. Co do gry aktorów to jestem zdania że De Niro znowu pokazał (z sukcesem) prawdziwy aktorski kunszt i coraz lepiej mu w tego rodzaju rolach poczynając od "Harrego Angela" przez "godsend-a" no i kończąc na "hide and seek".Co do Dakoty to moim zdaniem rośnie następna kolekcjonerka Oscarów :) Komedia, Thriller, Dramat.... we wszystkim jej do twarzy ;)

użytkownik usunięty
Samara_5

niech Bog swieci nad twoim mozgiem ktory odszedl i nigdy nie powroci .... chyba tyle starczy......... Hide and Seek jeden z najlepszych thrillerow trzymajacy w napieciu do konca

To wypowiedź merytoryczna?

Tobie natomist niech świeci nad logicznościa i jasnością wypowiedzi...

ocenił(a) film na 5
Samara_5

Mozna miec rozne opinie. Ja sam uwazam "Sile Strachu" za raczej slaby film, ale wypadaloby swoje opinie uargumentowac. Opinie bez argumentow to nic nie wnoszacy do tematu, bezwartosciowy bełkot.

Samara_5

odwalcie sie!!!
dziewczyna ma swoje zdanie i te pierdy...
ja osobiscie filmu jeszcze nei ogladałam, wiec tylko bronie tego by kazdy mial wlasne zdanie :P

a film zobace,a blo dzisiaj, abo jutro...KTO TO WIE :df:d:d:d:d:d:d:dddDD:D:d

WIOSNA LUDZIE, to był piękny dzionek :P

użytkownik usunięty
justychaa

zaczelas sie smiac? Nie rozumiem dlaczego? Ani ten film nie byl komedia, ani ( z tego co sobie przypominam) nie bylo zadnych komicznych watkow.
Aha i do autora tego tematu, tego typu filmy nie sa zeby nas rozbawic, bardziej aby zastanowic, dac do myslenia...
Pozdrawiam