skończyłam oglądanie na momencie kiedy Emily zaprowadza swojego ojca do pokoju i tam wiszą te rysunki i ona mówi że to Charlie. I mówi że mam by go polubiła bo by jej dogodził czy coś takiego. I wtedy jej ojciec się pyta kto jej tak powiedział i ona zaczyna krzyczeć ''Charlie Charlie!!!'
Co było dalej?
Z góry dzięki za odp.
... dużo sie wydarzyło. radze Ci obejrzeć go ponownie. Wart jest tego.
Jeżeli jednak chcesz wiedzieć jaki koniec .. juz taki samiutki koniec koncow.. no to ojciec był Charliem... ojciec miał rozdwojenie jaźni... miał taką schize ze raz mpowi ze jest Charliem a raz ze ojciec ktory podejrzewa corke o to wszystko. Corka o wszystkim wiedziala tylko jak mogla to choremu wytlumaczyc? Tym bardziej ze nie mogla mu powiedziec ze to on sam bo ten Charli <jego druga strona> by o tym wszystkim wiedziała i by ją zabił? ... chyb.. w kazdym razie by bylo zle.
to ojciec widzial ta swoja zone jak go zdradzala i udusil ja poduszka a potem zrobil to cos w wannie co moglo symbolizowac samobojstwo. ... te wszystkie sytuacje w wannie robil ojciec...
pod koniec byl taki moment co ojciec skapnal sie ze to on jest Charliem.. podobalo mi sie to ze Dakota powiedziala 'teraz rozumiesz tato? ' -zajebiste ;D.
Pod koniec Dakota trafiła do ośrodka psychologicznego.. niektórzy sie pytaja dlaczego to Ci odpowiem i na to...
Dlatego ze od poczatku wszyscy mysleli ze ona jest chora psychicznie przez strate matki.. a smierc ojca chorego moglo to tylko jeszcze pogorszyc.. wiec to niezbyt wypada zeby poszla do sierocinca ..
troche to chaotycznie napisalam ale skrocilam jak tylko moglam sam koniec i podsumowanie.
Radze Ci jednak obejrzeć ten fgilm ponownie bo warto ! ;) Pzdr ;>
Są dwa zakończenia ja oglądam z zakończeniem, gdzie Emily, po śmierci ojca, trafia pod opiekę swojej przyjaciółki (tej która ją uratowała) i rysuje obrazek na którym ma dwie głowy. I tu wg mnie jest wytłumaczenie zakończenia, o którym pisał/a apis1. Dakota, podobnie jak jej ojciec ma rozdwojenie jaźni... Takie połączenie dwóch zakończeń...