PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106029}

Siła strachu

Hide and Seek
2005
7,2 50 tys. ocen
7,2 10 1 50022
5,4 11 krytyków
Siła strachu
powrót do forum filmu Siła strachu

nie ogladalam tego filmu, a powiem szczeze ze zwiastun mi sie podobal.... tylko coz... ostatnio horrory nie sa za genialne, wiec nie wiem czy isc do kina czy nie... wiec pytam czy bedzie to nudny horror typu szósty zmysl, czy najsmieszniejsza komedia typu klatwa i the ring? bardzo prosze pomozcie!

użytkownik usunięty
abcdefghijk6

Absolutnie odradzam!!!
NUDY, powielanie stu ostatnio wyświetlanych w kinach thrillero-horrorów. Nie ma tam nic przerażającego i nic zaskakującego.
Zastanawiam się, jak taki świetny aktor jak Robert De Niro mógł zagrać w takiej miernocie.

użytkownik usunięty
abcdefghijk6

Widać trudno cię zadowolić, ja na twoim miejscu poszedłbym na ten film ale z drugiej strony może lepiej zamiast tego wypożycz sobie np. film "Dolina cieni" (Deathwatch) jeżeli już masz się zawieść na Hide and seek

ocenił(a) film na 10
abcdefghijk6

Film bardzo mi się podobał, może nie jest jakims przełomowym horrorem, ale ogląda ise go bardzo dobrze, trzyma w napięciu (choć mnie napięcie opóściło pod koniec, a chyba powinno być odwrotnie). Mysle jednak, ze film ma wiele plusó. Jednym z nich jest choćby wspaniała gra Dakoty...W sumie Polecam