PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=776171}

Sicario 2: Soldado

Sicario: Day of the Soldado
2018
6,9 41 tys. ocen
6,9 10 1 41038
6,3 34 krytyków
Sicario 2: Soldado
powrót do forum filmu Sicario 2: Soldado

ale w sumie nie wiadomo o czym to, a logiki i sensu jeszcze mniej niż w jedynce. Ogląda się, bo klimat, napięcie, sceny, zdjęcia i aktorstwo.

belmont33

Amen! Jak dla mnie to ten film się zaczął dopiero w ostatnich 10 minutach.

belmont33

Żeby jeszcze ktoś tą gówniare rozwalił byłoby lepiej.

ocenił(a) film na 8
Norbert994

Tyle, że skończył się dla niej film dobrze = ciekawe zakończenie = źle dla jej oprawców i (częściowo) dla faceta w garniturze.

Film mocny (miejscami nawet bardzo), ale jednocześnie wciągający i ciekawy. Zasłużone 8/10.

Norbert994

Żeby jeszcze ktoś , ci z łba , pociągnął...

laguardia

Że niby ty byś pociągnął?

ocenił(a) film na 8
belmont33

w sumie film nia wiadomo o czym a logiki i sensu jeszcze mniej..", nie wiem czy Ty ogladales ten film ale wiem tylko jedno ze Twoj komentarz jest pozbawiony logiki i sensu, dobra rada odpusc sobie ten gatunek filmowy

belmont33

Może , odpuść sobie , tego typu filmy. Oglądaj "Rambo 1" ,tam sytuacja jest klarowna...

belmont33

Jak to o czym jest film ?? To film o historii Elzbiety 2

ocenił(a) film na 9
belmont33

Jak to o czym? Przecież ten film jest jasny i klarowny. Dodatkowo wszystko bardzo logiczne i sensowne, jedynie wiadomo wątek z postrzałem w twarz naciągany.

ocenił(a) film na 6
RipRoy

Zapytam dlaczego naciagany jest strzał w policzek...?

ocenił(a) film na 6
belmont33

Logiki i sensu nie bylo dla Ciebie w 1 czesci ? Ciekawe ...

ocenił(a) film na 6
belmont33

Zacznij ogladac Reksio tam jest sens i logika

ocenił(a) film na 7
belmont33

Jak mnie wk.rwia, kiedy ludzie we wszystkim doszukują się sensu i logiki. Wszechświat ma tyle wymiarów, że w głowach wszystkich uczonych razem wziętych się nie zmieści, a ludzie widzą tylko logikę, jakby to była jedyna słuszna droga poznania.

belmont33

Miałem dokładnie takie same odczucia po seansie pierwszej części. Dlatego odpuściłem sobie ów drugą tu komentowaną. Film kiepski bardzo zupełnie jak pewien Ferdynand mieszkający obok mnie. Ps. Płacz przygłupów na dole tego wątku tak irytujący, że aż człowieka .... i tutaj musiałem sam się ocenzurować bo by mi nie zaakceptowali wpisu. Demokracja ehh ;))