PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713103}
7,2 140 tys. ocen
7,2 10 1 140491
7,2 91 krytyków
Sicario
powrót do forum filmu Sicario

Porażka 2/10

ocenił(a) film na 2

Nudny, mało akcji, żałosne teksty z czasów rambo i terminatora. Fabuła nie jasna mało ambitna. Zakończenie to jedno wielkie rozczarowanie. Czekałem do końca z nadzieją, że chociaż zakończenie będzie warte tej oceny 7,5, niestety rozczarowałem się. Nie polecam.

pierrro10

hm a jaki film jest dobry twoim zdaniem ? bo ja po ogladnieciu Sicariu bylem pod wrazeniem i od razu dalem ocene 9/10

ocenił(a) film na 2
lukasq_2

z ambitną i zaskakującą fabułą

ocenił(a) film na 2
lukasq_2

dobry film to rzecz gustu. Film typu Sicario to oklepany scenariusz od x lat w amerykańskim kinie. Kartele narkotykwe walka dobra ze złem, a na końcu wygrywa albo zło albo dobro - fantastycznie...Mnie to nie kręci stąd taka ocena.

pierrro10

Ok a mogl bys przytoczyc 2-3 tytule filmowe ktore twoim zdaniem sa dobre i trafiaja w Twoj gust ?

ocenił(a) film na 2
lukasq_2

Zaginiona dziewczyna, Liczba 23, Labirynt, Pokój 1408 to jest ten typ filmów które uwielbiam. Polecam

pierrro10

No ok. Co do Gone Girl i Labiryntu zgodze sie bo to rzeczywiscie doskonale filmy. Choc Jim Carrey to jeden z moich ulubionych aktorow, moim zdaniem obsadzenie go w trhillerze to jak obsadzenie Andrzeja Grabowskiego w roli amanta.

ocenił(a) film na 2
lukasq_2

Aż tak bym nie szufladkował Jima Carey'a. Daje radę w Liczbie 23. Widocznie zbyt dużo filmów z nim obejrzałeś w roli komediowej :)