Siedem dusz

Seven Pounds
2008
7,9 491 tys. ocen
7,9 10 1 490924
6,3 38 krytyków
Siedem dusz
powrót do forum filmu Siedem dusz

w czasie film. Akcja bardzo wolna... Sama fabuła ciekawa, ale można było przewidzieć co zrobi główny bohater z meduzą i ze swoim sercem...

ocenił(a) film na 8
magda_15

No i....?

ocenił(a) film na 6
magda_15

Ja nie przewidziałam po co była mu meduza, ale fakt - rozwleczony nieco był;)

ocenił(a) film na 10
magda_15

"Akcja bardzo wolna" to nie jest film akcji tylko dramat.

ocenił(a) film na 7
Ironman54321

Mi także nie spodobał się ten film a zwykle lubię tego typu filmy. Przez większość filmu się nudziłam , dopiero ostatnie 15 minut można uznać za ciekawe. Ale czy warto czekać półtorej godziny ? Dla mnie nie . Faktycznie film spodoba się bardziej komuś kto będzie odczuwał silne emocje widząc na każdym kroku ból bohaterów . Jednak dla mnie było to zbyt płytkie.

ocenił(a) film na 2
kaja345

nudny ,przewidywalny , fatalna gra aktorska .Wlecze sie i wlecze w koncowce ulga ze wreszcie sie skonczylo.

ocenił(a) film na 5
kaja345

Podpisuję się. Nie rozumiem zachwytów. Jestem zdruzgotany. Ckliwość, jeśli już ma być wartością, musi być umotywowana. Jak związek z Emily można nazwać miłością, kiedy nie ma elementarnej szczerości między nimi. Nic o sobie nie wiedzą. Nie chodzi o akcję, ale jakiś sens, wierność psychologiczną, czy nawet zbudowanie klimatu utożsamiania się z głównym bohaterem. Nic takiego w tym filmie nie ma.

użytkownik usunięty
magda_15

Jak akcja za wolna... to polecam Stalker'a...
Nie wiem dlaczego każdy chce, aby w filmie od samego początku coś się działo i rozwalało zamiast jakiegoś wprowadzenia pokazania świata i to czego się film tyczy, mniej więcej wprowadzić problematykę... przykro mi ale filmy nie wprowadzające klimatu i które można oglądać od środka akcji a i tak się zrozumie wszystko co w filmie jest zawarte to... to... to nie wiem...
sama sobie wyobraź skalę tej katastrofy...

ocenił(a) film na 9
magda_15

bo to nie film akcji, a powiedzialabym ze dramat

ocenił(a) film na 8
magda_15

Bardzo dobry film a akcja...powiedziałbym w sam raz. U mnie 8/10

ocenił(a) film na 9
magda_15

Bardzo dobry film, a fabuła musi taka być.