Siedem dusz

Seven Pounds
2008
7,9 491 tys. ocen
7,9 10 1 490935
6,3 38 krytyków
Siedem dusz
powrót do forum filmu Siedem dusz

Słowo 'arcydzieło' nawet do pięt nie sięga temu jak ten film powinien być nazywany. Tego się nie da opisać... Wspaniały. Poruszający. Piękny.

Constantine

Zgadzam się. Film naprawdę piękny. Na początku nie wiedziałam o co w nim chodzi. Ale dopiero na końcu zrozumiałam że chciał naprawić to co zepsuł, odebrał życie siedmiu osobom, a teraz chce oddać swoje życie i pomóc siódemce potrzebującym.
Starałam się nie płakać, ale ten film po prostu tak na mnie wpłynął - płakałam, łzy same napływały do oczu.
Coś wspaniałego, jeszcze nigdy nie oglądałam takiego filmu.

ocenił(a) film na 10
Constantine

Przewspaniala fabuła, wzruszajacy do glebi film. Bardzo dobre kreacje aktorskie, rezyseria i zdjecia. Arcydzielo.

Smith pokazuje zreszta (to juz 4ty jego wybitny film), ze jest doskonalym aktorem.

ocenił(a) film na 3
Constantine

Wybaczcie mi me okrucieństwo, ale ten film jest po prostu beznadziejny i nudny! Nazywanie go mianem Arcydzieła to istna profanacja dobrych filmów1!!
Oglądałem go w nadziei ze w końcu ujawni swe głębokie wnętrze treści przekazu.. ale niestety.. jedyne co oferował to śmiech na sali.
dzięki za dwie godziny nudy;)

ocenił(a) film na 9
Constantine

Pokuśiłbym się nawet o stwierdzenie, że to najlepszy dramat ostatnich lat. Will Smith w końcu zabrał się za ambitne kino.