Siedem dusz

Seven Pounds
2008
7,9 491 tys. ocen
7,9 10 1 490901
6,3 38 krytyków
Siedem dusz
powrót do forum filmu Siedem dusz

Gra Willa Smitha

ocenił(a) film na 6

Nie mogłam zdzierżyć jego ciągle tej samej nawiedzonej miny... Poziom gry Anioła w szkolnych
jasełkach, brrr

ulania

Jaką minę powinien mieć Twoim zdaniem?

ocenił(a) film na 6
aurosonic

Myślę, że powinien mieć wiele różnych, zależnie od sytuacji. Powinien GRAĆ, a nie przechadzać się po planie filmowym;)

ulania

Zależną od sytuacji? Jego stan psychiczny jest wymalowany na twarzy i wątpię, żeby zależnie od sytuacji w jego głowie się coś zmieniało.

ocenił(a) film na 6
aurosonic

Ty tak odebrałeś jego grę, a ja inaczej. Ja nie zauważyłam na jego twarzy żadnego cierpienia czy refleksji. I tak odebrałem jego grę. Ty inaczej. A miliony widzów pewnie jeszcze inaczej. I o to chodzi właśnie. Pozdrawiam.

ulania

Ok, co do tego nie ma wątpliwości, ale zupełnie mi to nie pasuje do porównywania tego do poziomu gry w szkolnych jasełkach.

ocenił(a) film na 6
aurosonic

Ok. Mnie pasuje;)

ocenił(a) film na 5
ulania

Myślałem, że to tylko moje przemyślenie. Po obejrzeniu tego filmu skrajnie zniechęciłem się do tego "aktora". Jedna mina cały film...

ocenił(a) film na 6
Yugdriew

Ja też myślałam, że to tylko moje przemyślenie, uff:))

ocenił(a) film na 8
ulania

rozumiem ze mial chodzic z banan na twarzy przez pol filmu zeby waszym zdaniem bylo cacy i mozna to uznac za dobra gre aktorska ... szanujmy sie, skoro wszystko wiecie to moze powiedzcie nam ludzia( idota itp itd zeby sobie juz darowac to w moja strone) jak mial to zagrac? Ciekawi nas to.

ocenił(a) film na 6
DoXXoD

Z bananem na twarzy??? Gdzie to przeczytałeś????? Nie powinien z żadną miną chodzić przez pół filmu a tym bardziej przez cały:))))

ocenił(a) film na 8
ulania

no rozumiem Cie ale skoro taka mial odegrac role to jak mial to inaczej zrobic?;p przeciez nie on stylizuje postac tylko sie w nia wciela

ocenił(a) film na 6
DoXXoD

Już mi się nie chce tłumaczyć jak krowie na rowie...

użytkownik usunięty
ulania

ulania, twój komentarz można przetłumaczyć tak: brak tolerancji (dla gry aktorskiej Will'a, pewnie wywodzi się z twojego wychowania i osobowości) i mała wyobraźnia, wiążąca się z przeciętnym IQ. Nie chcę Cię obrazić. Po prostu rozumiem, że niektórzy nie mają takiej empatii jak inni i mają prawo do takiego właśnie zdania. Następnym razem jak oglądasz film, wkręć się mocno, niech podziała wyobraźnia. A film swoją drogą jest ckliwy, co uważam za dobre i ukazany w genialny sposób. Dla mnie ponadczasowy.

No i DoXXoD, nie staraj się zmieniać zdania ulani, bo to bezcelowe. Każdy ma własny umysł i nie staraj się tego zmienić, bo tylko on sam to potrafi.

pozdrawiam

ocenił(a) film na 6

Hehe, rozbawiona zostałam totalnie:))) Miłego dnia!:)
Brak tolerancji dla gry - dobre!:))))

ocenił(a) film na 6
ulania

"Uwielbiam" dyskutować z osobnikami, którzy nie mają ulubionych filmów a logują się tu tylko po to, żeby sobie ulżyć:)

użytkownik usunięty
ulania

Nie zajmuję się takimi pierdołami jak dodawanie ulubionych filmów. To tak jakby siedzieć na facebooku i dodawać znajomych. Chcesz mnie oceniać po ulubionych filmach i wytknąć te, które Tobie się nie spodobały? Proszę Cię. Lepiej już podjąć jakąś dyskusję, niż zajmować się segregacją filmów. Każdy ma prawo do krytyki. Ja tylko skrytykowałem twój sposób myślenia i go nie kwestionuję. Nie powiedziałem, czy jest dobry czy zły. Jest po prostu Twój.

Miłego dnia :)

ocenił(a) film na 6
ulania

Ach i jeszcze "nie zmienię zdania". Bo przecież gdy ktoś inaczej myśli niż ten osobnik o wielu nickach, to musi zmienić zdanie, bo na pewno się myli i jest mało inteligentny:)))
Idiots everywhere!

użytkownik usunięty
ulania

Nie to chciałem powiedzieć. Chciałem powiedzieć, że jedni mają większą empatię, drudzy mniejszą. I nigdy nie miałem na celu obrazić Cię, bo to nie w mojej naturze. No ale obraziłaś się, bo byłem szczery. Ja też mam swoje słabości i co z tego? To nie powód, żeby się wyzywać w internecie, bo prawda jest taka, że nie wyzywalibyśmy się w realnym świecie.

pozdro i miłego dnia kotku :)

Cóż nie ma sensu kopać się z koniem, trafne spostrzeżenie co do niektórych użytkowników i ich sposobu "oceniania" wszystkich i wszystkiego, po prostu "specjaliści". Masz też rację co do dodawania ulubionyvh filmów, niektórzy przez ten pryzmat oceniają innych "globalnie".

morol

Twoim zdaniem i również zdaniem kolegi komentującego powyżej, ocenianie ludzi jak to zwiecie "globalnie" po tym jakie ma ulubione filmy jest niestosowne, ja się pytam na jakiej podstawie koleżanka zaniza poziom filmu na 4 kwestiujac tylko gre aktorska aktora pierwszoplanowego. Bo rozumiem innych argumwntow na Twoja ocenę nie masz, gdyż takowych po prostu w tym temacie nie widze.

ocenił(a) film na 9
Yugdriew

Jego mina miała być taką jaka była. W dupach się poprzewracało.
A Ty jaką byś miał minę bez połowy wnętrzności ze świadomością jaka wielką tragedią spowodowałeś kogo w niej utraciłeś i co zamierzasz zrobić w nadchodzących dniach? Na pewno wyglądałbyś jak Miss Ameryki.