Siedem dusz

Seven Pounds
2008
7,9 491 tys. ocen
7,9 10 1 490924
6,3 38 krytyków
Siedem dusz
powrót do forum filmu Siedem dusz

Opisy filmu...

ocenił(a) film na 9

Zastanawiam się nad sensem czytania na tych stronach opisów do filmów. Kto jest tak inteligentny i pozwala na praktycznie streszczenie filmu w kilku słowach? Jak film ma mnie zaskoczyć skoro czytając o nim od razu wiem co w nim będzie? Gdzie tu sens i logika? Gdzie tajemnica i zaskoczenie? Szlak mnie trafia jak widzę ten rażący brak logicznego myślenia wśród ludzi publikujących lub pozwalających na publikacje na tym portalu...

P.S. Moim zdaniem film swoją drogą genialny i dobrze, że oglądałem go zanim przeczytałem te gnioty i wypociny co poniektórych domorosłych "streszczaczy filmowych". Piękny od początku do końca. Zastanawiający i tajemniczy. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
McSpawn

Ja nie widzę sensu, co w konsekwencji prowadzi do tego że nie czytam opisów do filmów.
To "Szlag" Cię trafia.

ocenił(a) film na 9
TheMirror

Tak "szlag" :). Moja wina:). Choć taki turystyczny też może mnie trafić :). Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
McSpawn

nie czytaj tych opisów zanim ogląfdniesz proste. Ja kiedyś czytałem dyskusje przed obejrzeniem, ale gdy w końcu trafiłem przez to na megaspoilery, pomyślałem że mam w dupie filmweb, i już nie czytam "żeby sie czegoś dowiedzieć" :)