Witam!
Film wywarł na nie ofromne wrażenie i jestem bardzo zadowolony iż było mi dane ten film zobaczyć.
O gustach nie dyskutujemy i nie chcemy dyskutować, bo na dłuższą mete to po prostu nie ma sensu.
Jestem ogromnie ciekaw waszych opinii i odczuć po tym seansie, jak go niektórzy nazywają 'wyciskacz łez' choć dla mnie takim filmem jest 'Pamiętnik' ale to już długa historia... więc
Uwielbiam Willa Smith'a za jego osobę, grę i nawet za kolor skóry ;)
Jest nieprzeciętnym, skrajnie wyjątkowym na swój sposób człowiekiem - aktorem.Według mnie nie da sie go nie lubić.
Kocham oglądać filmy z jego udziałem, a SP na pewno w jakimś stopniu wpłynie na moje życie i dalsze postępowanie w życiu.
Co do krytyki to tak jak już napisałem każdy ma swoje zdanie, ja osobiście nie rozumiem doszukiwania się na 'siłe' głębszego sensu i filozofii w owym filmie... To tylko film, kręcili go ludzie a nie roboty a z tego co wiem człowiek nie jest doskonały, także skupmy się na tym co jest i doceńmy prace, wysiłek i emocje włożone przy tworzeniu tego obrazu, a nie z góry że to wszystko jest pomieszane i nie 'zgrane ze sobą' może takie ma być, a wy drodzy internauci już tego nie zmienicie :) no chyba że ktoś ma kom. do Smitha ;) pozdrawiam