Siedem dusz

Seven Pounds
2008
7,9 491 tys. ocen
7,9 10 1 491009
6,3 38 krytyków
Siedem dusz
powrót do forum filmu Siedem dusz

Nie wiem właściwie po co to piszę...,ale mimo iż jestem chłopakiem i to wcale nie młodym(16 lat) to ten film wzruszył mnie do łez.Piękna gra Ezry i Bena,ścieżka dziwiękowa po prostu ekstra(!). W moim życiu oglądałem wiele wspaniałych filmów,ale to jest dopiero drugi w którym się popłakałem. Pozdrawiam i Polecam wszystkim ten film.

ocenił(a) film na 10
nowy1551

Muszę przyznać rację ten film też zmusił mnie do łez a jestem człowiekiem którego życie nauczyło nie okazywania uczuć, tłumienia ich za wszelką cenę w sobie. Piękny film, który mógł by definiować to słowo na nowo, kunszt sztuki, godny polecenia każdemu...
Pozdraiwam

ocenił(a) film na 9
nowy1551

rzeczywiście staruszek z Ciebie :-D
16 lat to kawał wieku.

niemłody jeśli już :<

nowy1551

też sie popłakałam;(((, śliczny film również polecam,,,
P.S też mam 16 lat:P

ocenił(a) film na 8
nowy1551

nooo stary 16 lat , az sie boje pisać ile mam lat. bo powiadomisz archeologów ze dinozaur jeszcze zyje. pogadamy za 30 lat :) podrawiam

malone_lu

O Boze, usmialam sie do lez. Dzieki za takie kapitalne teksty. Zarowno przezabawne wyznanie i jeszcze to dodane w nawiasie (16 lat) ! Nastepnie komentarz Magdy, az po arcyudana wypowiedz Dinozaura. Ubawilam sie do lez, doslownie:)))))))) Pozdro:)

ocenił(a) film na 10
nowy1551

Hahaha, rzeczywiście stary jesteś. ;))
Nie no, ale ogólnie film rzeczywiście świetny, wzruszający i wgl. Też się popłakałam. :D