Siedem dusz

Seven Pounds
2008
7,9 491 tys. ocen
7,9 10 1 490935
6,3 38 krytyków
Siedem dusz
powrót do forum filmu Siedem dusz

Piękny!

ocenił(a) film na 10

Nie mam zamiaru nikogo obrażać , chcę tylko wyrazić swoje zdanie. Jestem osobą która ma wrodzoną wadę serca... nawet nie wyobrażacie sobie jakie to cierpienie, ból i strach o własne życie,obawa że świat jest taki piękny a ja mogę go nie poznać i co najważniejsze że mogę nie przeżyć tylu pięknych chwil z osobami które kocham, a co dane jest prawie każdemu z Was...
Mnie wzruszył ten film dogłębnie... chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego...
Ktoś kiedyś powiedział że trafiają do nas te filmy czy książki które ukazują nas samych, pokazując naszą historię i to co przeżywamy...
Przyznajcie, że coś w tym jest...
... i proszę- WIĘCEJ WRAŻLIWOŚCI:) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
katka85

Nareszcie w top 100. 10/10 bez wahania Polecam!!!

katka85

Hey Milo zobaczyc tak otwarta osobe na portalu Zalozylem na nowo konto tylko po to by do Ciebie napisac Jak masz ochote odezwij sie na mojego maila neo_haku@wp.pl :)

ocenił(a) film na 10
katka85

co tu dużo mówić, rewelacyjny film, po prostu hit, niesamowite wrażenia.
Will <3

ocenił(a) film na 8
katka85

zgadzam się z neo, brawo za otwartość. Zwłaszcza na takim portalu, jak filmweb, gdzie większość ludzi tylko troluje.

kitty.fink

Szkoda, że mało jest takich filmów.
Polecam!!!

użytkownik usunięty
Fajnynick2

Film zdecydowanie niedoceniony... naprawdę dobrze że powstają filmy o takich ludziach. Szczerze współczuje katka85. Mnie film również się podobał i mam nadzieję że choć wiele nagród nie dostał to będzie miał tylu prawdziwych wielbicieli ile dolarów zarobił Avatar. Pozdrawiam i polecam film!!