Nie mam zamiaru nikogo obrażać , chcę tylko wyrazić swoje zdanie. Jestem osobą która ma wrodzoną wadę serca... nawet nie wyobrażacie sobie jakie to cierpienie, ból i strach o własne życie,obawa że świat jest taki piękny a ja mogę go nie poznać i co najważniejsze że mogę nie przeżyć tylu pięknych chwil z osobami które kocham, a co dane jest prawie każdemu z Was... 
Mnie wzruszył ten film dogłębnie... chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego... 
Ktoś kiedyś powiedział że trafiają do nas te filmy czy książki które ukazują nas samych, pokazując naszą historię i to co przeżywamy... 
Przyznajcie, że coś w tym jest... 
... i proszę- WIĘCEJ WRAŻLIWOŚCI:) Pozdrawiam
Hey Milo zobaczyc tak otwarta osobe na portalu Zalozylem na nowo konto tylko po to by do Ciebie napisac Jak masz ochote odezwij sie na mojego maila neo_haku@wp.pl :)
co tu dużo mówić, rewelacyjny film, po prostu hit, niesamowite wrażenia. 
Will <3
zgadzam się z neo, brawo za otwartość. Zwłaszcza na takim portalu, jak filmweb, gdzie większość ludzi tylko troluje.
Film zdecydowanie niedoceniony... naprawdę dobrze że powstają filmy o takich ludziach. Szczerze współczuje katka85. Mnie film również się podobał i mam nadzieję że choć wiele nagród nie dostał to będzie miał tylu prawdziwych wielbicieli ile dolarów zarobił Avatar. Pozdrawiam i polecam film!!