Film trochę kojarzył mi się z "21 gramów", ale jeżeli chodzi o formę, bo jakościowo nie można tych obrazów ze sobą zestawić. Dawno żaden film nie wynudził mnie tak jak "Siedem dusz", dopiero końcówka tego filmu, która była całkiem dobra pozwoliła dodać mi 1 punkt do oceny. Tylko 1 punkt, bo przez 3/4 filmu walczyłem ze sobą, aby go nie wyłączyć. To taki typowy wyciskacz łez, ale jednak bardzo tani, bo ze mnie wycisnął tylko ziewanie, aktorzy grali bardzo dobrze, ale to nie ratuje tego nudziarstwa. Sądzę, że największą wadą jest to, że film sprawia wrażenie wymuszonego i kompletnie nieautentycznego, jakby twórcy chcieli pokazać coś co z pozoru wydaje się arcydziełem, a w rzeczywistości pod całą to powłoczką łez i emocji kryje się kiczowata pustka...
Przeglądnąłem twoje ocenione filmy i moge powidziec tylko jedno nie znasz się na dobrych filmach. A to ze dałes temu filmowi 3/10 jeszcze to potwierdza.
bardzo ciekawi mnie jak można ocenić zdolność do selekcji filmów dobrych po jedenj opini. Zgadzamsie po czesci z autorem tego tematu. A wypowiedzi obrońców jak narazie są wielce zabawne.
jak wiesz gosciu filmu nie ocenia sie na po tym jaki byl na początku w srodku i jaką mial koncowke tylko jakie wywolalna na tobie warzenia jako film, jako calosc. czy godzine o jego obejrzeniu nadal o nim pamietales i mowiles sobie, cholera jednak byl dobry.
wtedy wyglaszasz o tym opinie. naucz sie w koncu ogladac filmy
bywa fajnie jak ludzie się kłócą albo inaczej omawiają swoje zdanie na dany temat i coś ciekawego z tego wynika - tutaj niestety nie jest fajnie bo piszecie o niczym ;]
Wow, dostaję tutaj pełno pouczeń jak powinienem oceniać filmy:). Ponadto CyrusS powiedział mi, że nie znam się na dobrych filmach, zaglądam w jego ocenione filmy i co widzę? "Liberator", "Nie kłam kochanie" w ulubionych to tylko niektóre perełki. Nigdy nie wyśmiewam kogoś za jego gust filmowy, bo masz prawo lubić te swoje gówienka, no ale cóż... To Ty zacząłeś. Niektórzy wiedzą jak poprawić człowiekowi humor.
nie lubie wyciskaczy lez, tkaich dramatow ale temu filmowi daje 10/10 wg mnie juz dawno tak dobrego a zarazem prostego filmu nie ogladalem. od jakiegos czasu.