Jak widzę po obejrzeniu tego jakby nie patrzeć epokowego dzieła opinie typu : film do kitu .To mnie krew zalewa jak można w taki tupeciarski i żałosny sposób podsumować takie arcydzieło??!!
To nie jest film dla 16 latków z problemem płytkiego myślenia!
Których intersują bajki typu Spiderman czy Hulk.
Gdy sie wogóle bierzecie za ocenianie filmu "dzieciaki" to pomyślcie przez chwile w jakiej kategorii go ocenic . Przez takich smarkaczy jak np: adamus0305 85 filmy tego pokroju tracą punkty .
Wiec nie piszczcie takich bzdur bo mi sie nie dobrze robi !!
Mam nadzieje że ktoś może zrozumiał
To jest ARCYDZIEŁO dla gówniarzy w wieku od 17 do 21 starsi nie są już chyba na tyle tępi;)
Ja mam 21 lat i nie uważam się za gówniarę!
Film bardzo mi się podobał i uważam, że to arcydzieło!
A sam koniec przebił wszystko. Bardzo przykre:( beczałam jak bóbr!
Ani ja nie jestem "gówniarzem zafajdanym", ani Siedem dusz nie jest "epokowym dziełem".
Dla mnie to kolejna tania historyjka chwytająca za serce (choć mnie za bardzo nie chwyciła, pewnie dlatego, że byłem zawiedziony. W końcu oglądając film, który jest na 59 miejscu w top świat, spodziewamy się czegoś naprawdę wybitnego). Ponadto ile można ogladać te same grymasy na twarzy Smitha:/ i odgrzewany pomysł z magicznym połączeniem losów ludzkich, przez jedego chłopa oddającego swoje członki.
nie wy nie rozumiecie że są setki tysiące lepszych filmów nakręconych w przeszłości.
Ale nie każdy żyje przeszłością. Ja uważam, że zarówno wśród dawnych i nowych filmów są arcydzieła i kompletne klapy. Nie rozumiem ludzi (ale nie ciebie akurat), którzy oceniają filmy tylko pod kątem arcydzieł kinematografii. Nie dam temu filmowi 8 lub 9, bo będzie to obraza dla "Ojca Chrzestnego"!!!. Tak nie można oceniać filmów. Czasy się zmieniają. Z historii wiemy, że wiele filmów, które zostały kompletnie zjechane przy premierze dziś są arcydziełami. Myślę, że 7 dusz ma szansę być za kilka lat o wiele lepiej oceniane niż dziś. Nawet nie ze względu na wykonanie ale scenariusz.
Popieram. Smith to chyba miał jakieś skurcze twarzy. Pomysł na film nawet interesujący ale wykonanie to katastrofa. Jak np. taki film jak 21 gramów zrównać z tym mało zachwycającym filmem.
http://portalwiedzy.onet.pl/93386,,,,arcydzielo,haslo.html
a ty tu dajesz jakas tania historyjke i uzywasz wielkich slow :D
Arcydzielo to nie jest, mialem wielkie oczekiwania, troche sie zawiodlem. Realizacja, fabula, zakonczenie. Fajny film, ale czegos brakowalo... 7,5/10