Siedem dusz

Seven Pounds
2008
7,9 491 tys. ocen
7,9 10 1 490935
6,3 38 krytyków
Siedem dusz
powrót do forum filmu Siedem dusz

Warto obejrzeć

ocenił(a) film na 10

Właśnie jestem po obejrzeniu filmu, naprawdę wspaniała produkcja i rola Will Smitha. Łzy same cisną się do oczu bez względu na wiek i płeć. Polecam Bardzo ten film.

Ruciol

Mnie też się podobał. Genialny i bardzo poruszający. Z tymi łzami to racja, a soundtrack Angelo Milli, to jeden z najlepszych jakie kiedykolwiek mogłam usłyszeć.

ocenił(a) film na 6
lila0202

Przewidywalny, ale dobry(7/10).
Co do łez to nie rozpłakałem się, choć mało brakowało.

ocenił(a) film na 7
Pieniak3

Mi też mało brakowało ale szczerze powiedziawszy ten film dla mnie był wzruszający tylko pod koniec.
Na początku film nawet przynudzał, na szczęście zdążył się rozkręcić na tyle szybko by nie wyczerpać mojej cierpliwości.

ocenił(a) film na 10
Ruciol

Cudowny:) Też właśnie obejrzałam i ze łzami racja:)

ocenił(a) film na 10
paulina_jordan

Piękny film:) polecam

ocenił(a) film na 8
monalisa11

Oglądałem Siedem Dusz jakiś czas temu, ale zgodzę się, że to jeden z najlepszych filmów, jakie powstały w ostatnim czasie. No a szczególnie końcówka rzeczywiście wzruszająca. Zdecydowanie film warty obejrzenia :)

ocenił(a) film na 10
Ruciol

Wyjątkowo poruszający. 10/10

ocenił(a) film na 10
Ruciol

Tak, film warty polecenia.
Dobrze, że nie skończył się typowo, czyli np. cudownym ozdrowieniem Emily i szczęśliwym życiem małżeństwa z gromadką dzieci... ;] Świetne jest też to, iż w trakcie oglądania filmu nie wie się tak na prawdę, kim jest Ben, czemu się tak zachowuje, nie rozumie się niektórych szczegółów, a to według mnie jeszcze bardziej zachęca widza, by wkręcił się w fabułę. Ogółem rewelacja, chętnie obejrzę ponownie.

ocenił(a) film na 8
esperantka

Aha. aha, to główny atut tego filmu. To, że nie skończył się do końca dobrze.
No i Will Smith, który świetnie odegrał Bena.