Właśnie jestem po obejrzeniu filmu, naprawdę wspaniała produkcja i rola Will Smitha. Łzy same cisną się do oczu bez względu na wiek i płeć. Polecam Bardzo ten film.
Mnie też się podobał. Genialny i bardzo poruszający. Z tymi łzami to racja, a soundtrack Angelo Milli, to jeden z najlepszych jakie kiedykolwiek mogłam usłyszeć.
Przewidywalny, ale dobry(7/10). 
Co do łez to nie rozpłakałem się, choć mało brakowało.
Mi też mało brakowało ale szczerze powiedziawszy ten film dla mnie był wzruszający tylko pod koniec. 
Na początku film nawet przynudzał, na szczęście zdążył się rozkręcić na tyle szybko by nie wyczerpać mojej cierpliwości.
Oglądałem Siedem Dusz jakiś czas temu, ale zgodzę się, że to jeden z najlepszych filmów, jakie powstały w ostatnim czasie. No a szczególnie końcówka rzeczywiście wzruszająca. Zdecydowanie film warty obejrzenia :)
Tak, film warty polecenia. 
Dobrze, że nie skończył się typowo, czyli np. cudownym ozdrowieniem Emily i szczęśliwym życiem małżeństwa z gromadką dzieci... ;] Świetne jest też to, iż w trakcie oglądania filmu nie wie się tak na prawdę, kim jest Ben, czemu się tak zachowuje, nie rozumie się niektórych szczegółów, a to według mnie jeszcze bardziej zachęca widza, by wkręcił się w fabułę. Ogółem rewelacja, chętnie obejrzę ponownie.