PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703047}
5,0 2,6 tys. ocen
5,0 10 1 2582
Siedmiu krasnoludków ratuje Śpiącą Królewnę
powrót do forum filmu Siedmiu krasnoludków ratuje Śpiącą Królewnę

Odradzam

ocenił(a) film na 3

Bajka nie warta kasy na bilet wydanej :(.
Nie ma tutaj nic, co mogłoby sprawić, że bym go poleciła. Ani historia, ani dialogi, ani muzyka, ani dubbing, no po prostu nic.

A nawiązania postmodernistyczne są tak siłowe, że nikt na sali się nie śmiał. Ani z rodziców. Ani z dzieci. Właściwie dzieciaki zaśmiały się ze trzy razy przez cały seans.

Myślę, że w kinach będzie dużo więcej, dużo śmieszniejszych rzeczy. Już niedługo.

Aintha

Po samym zwiastunie widzę, że chcieli polecieć na sukcesie Shreka. Tylko, że o ile Shrek śmieszy do tej pory, to ten film...

Aintha

Potwierdzam niestety :( Dzieciaki coś tam sobie znalazły, ale myśmy siedzieli znudzeni. Czarownica o facjacie z monster high, rozdająca kopy i cholerująca nie jest zabawna w filmie dla dzieci.
Smok pozytywny i Bobo. Wojciech Mann swoim głosem zdominował krasnoludków, coś na kształt narratora w Kubusiu Puchatku :(

ocenił(a) film na 3
mm74

I niech mi ktoś powie NA CO karty tarota w pierwszej scenie?? Musiały być?? PO jakiego grzyba??!!

Aintha

cała bajka jakby z kawałku sklecona byle jak na szybko...

mm74

*kawałków

Aintha

Oj tego się właśnie obawiałam, że to taka głupkowata produkcja z żartami na żenującym poziomie. skoro potwierdzacie moje obawy to nie warto tracić czasu i pieniędzy.