PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9525}

Siedmiu wspaniałych

The Magnificent Seven
1960
7,7 45 tys. ocen
7,7 10 1 44639
7,2 32 krytyków
Siedmiu wspaniałych
powrót do forum filmu Siedmiu wspaniałych

Będzie na DVD, w opakowaniu "książeczka + film" (twarda okładka). Za jedyne 9,87 zł.

ocenił(a) film na 8
supermaczo1

Dla mnie bomba, nawet komentarz producenta, Coburna i kogoś jeszcze jest.
A i książeczka świetna - kulisy, ciekawostki... Tylko po 5 minutach czytania musiałem zrobić przerwę, strasznie czuć jakąś farbę. :p

ocenił(a) film na 7
Gnat

Wszystkie te filmy tak wydawane straszne śmierdzą farbą. Mam nadzieję, że nie jest toksyczna.

użytkownik usunięty
supermaczo1

Cała kolekcja zapowiada się wspaniale...

ocenił(a) film na 6

He He mam 1 tom najbardziej czekam na trylgie Leone "garść dynamitu" "w samo południe" i "propozycje"
pozdr.

ocenił(a) film na 8
Dominoday

Mam zamiar kupić tą wersję filmu. Jeśli możecie, napiszcie jaki jest obraz, dźwięk, czy są dodatki itp. Byłbym bardzo wdzięczny.

robert2207

Język: polski lektor / angielski / czeski

Napisy: polskie, angielskie, holenderskie, szwedzkie, fińskie, norweskie, duńskie, czeskie, portugalskie, greckie, węgierskie, chorwackie, hebrajskie, tureckie, słowackie

Obraz: 16:9 (2.35:1)

Dzwięk: DD 2.0 / DTS, DD 5.1 / DD 5.1

Czas: 123 min.

Dodatki: dostęp do scen, komentarze Jamesa Coburna, Eli'ego Walllacha, Waltera Mirisha i Roberta Relyea'a

Nośnik: DVD-9

ocenił(a) film na 8
supermaczo1

Dzięki.

ocenił(a) film na 8
supermaczo1

A wiecie może ile będą kosztować kolejne tomy kolekcji???

ocenił(a) film na 8
robert2207

29,87 PLN

Znośnie, ale liczyłem na 24,99 PLN.

ocenił(a) film na 8
Gnat

No niedobrze, bo chcę kupić całą kolekcję, ale nie wiem czy będzie mnie na to stać.

ocenił(a) film na 10
supermaczo1

A tu spis wszytkich jak kto sie jeszcze nie doszukał:

http://www.literia.pl/promo,346,Wielka_kolekcja_westernow.html?gclid=CJ3Ir8ak05o CFRiF3godQUpVKw

kamilzb

Nie rozumiem jak w tej kolekcji mogło zabraknąć takich klasyków jak "Tombstone" i "Wyatt Earp". A cena kolejnych części serii też pozostawia wiele do życzenia... Ciekawe ilu ludzi skusi się na zakup całości.

ocenił(a) film na 8
Zloty_Deszcz

Pewnie niewielu, dlatego puszczą najpierw pierwszych 10 w których mieszczą się same dobre filmy a potem pewnie mniejszymi nakładami resztę licząc, że wykupią resztę ludzie z prenumeraty.

ocenił(a) film na 8
seastian

Dobra obejrzałem z kolekcji, wydane bardzo poprawne książeczka niczego sobie ale raczej jako gadget, co do filmu to wiadomo porządny kawał dobrego westernu w cale nie czuć na nim zęba czasu jedyne co może irytować to gra wieśniaków którzy grają sztucznie i tendencyjnie wypowiadając patetyczne kwestie, ale wieśniacy w tamtych czasach byli już tak grani w taki dziwny sposób hehe jeśli rozumiecie o co mi chodzi ;)