PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395846}

Silent Hill: Apokalipsa

Silent Hill: Revelation 3D
2012
5,1 34 tys. ocen
5,1 10 1 34135
3,4 11 krytyków
Silent Hill: Apokalipsa
powrót do forum filmu Silent Hill: Apokalipsa

Nie wiecie możne czy gdzieś puszczają ten film w kinie ale bez 3D?? Tak jak to było np. z ostatnią częścią Harrego Pottera którego puszczali w niektórych kinach w dwóch wersjach (z 3D i bez 3D).

ocenił(a) film na 5
karpiu1986

Tylko że HP nie był robiony stricte pod 3D, tak jak ten SH, więc wersji 2D chyba nie puszczają, bo z założenia (na co wskazuje nazwa) ma być 3D. Niech się wypowie ktoś, kto może był na Pile 3D w 2D :)

ZiD0

ja byłem na pile i wielu innych i powiem tak - to 3d to tylko zwykłe nabijanie ludzi w butelkę.2-3 sceny 3d w cąłym filmie i to by było na tyle. Powiniem być wybór 2d i 3d a nie machnęli 2 sceny 3d i wyciągają kasę od bidnych ludzi.

Mothyff

Już nawet nie chodzi o "zagęszczenie" efektów, ale tak naprawdę nie każdy jest w stanie normalnie oglądać filmy w 3D. Chciałam wyciągnąć na Silent Hill'a moją kuzynkę, ale jej wada wzroku najnormalniej w świecie nie pozwala jej oglądać seansów w trójwymiarze. Myślałam, że film od dnia premiery będzie wyświetlany w dwóch wersjach, ale niestety się przeliczyłam :(

ocenił(a) film na 7
dod_2

Sami sobie straty przynoszą tym zarzucaniem kin gównianym 3D, bo ile tysięcy ludzi wcale nie idzie przez to do kina. W ogóle to jakaś paranoja, że nawet, jak jest wersja 2D, to zaledwie kilka razy, a wersję 3D puszczają do oporu. Powinno być zupełnie odwrotnie, wersja 2D puszczana w przewadze, a 3D jako ciekawostka.

ocenił(a) film na 7
Mothyff

Chcą robić ludzi w wuja, a sami sobie straty przynoszą, bo tymi kilkoma złotymi do biletu nie odbiją sobie tysięcy ludzi, którzy olewają gówniane 3D.

ocenił(a) film na 7
ZiD0

Ja byłem na seansie 2D, więc na pewno taka wersja istnieje, tyle, że to był wewnętrzny pokaz na małej salce i nie wiem, czy w kinach też dadzą, bo patrzyłem ostatnio na repertuar kin u mnie w mieście i wszędzie ten film był w 3D.

Giuseppe_Baldini

właśnie dzwoniłem do kina - powiedzieli że będą wyświetlać tylko w 3d i dystrybutor na Polskę nie dał wersji w 2d do kin:(

ocenił(a) film na 7
Mothyff

Skoro robią ludzi w wała, to wielki wuj im w dupę. Sami się oszukali, bo tysiące ludzi zamiast iść do kina ściągnie sobie film z neta i tyle.

karpiu1986

właśnie dzwoniłem do kina - powiedzieli że będą wyświetlać tylko w 3d i dystrybutor na Polskę nie dał wersji w 2d do kin:(

ocenił(a) film na 7
karpiu1986

Nie często chodzę do kina. Na ten film chciałem napewno iść. Ale jak jest tylko w 3D to pozostaje czekać na premiere Blu-ray... szkoda.