PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395846}

Silent Hill: Apokalipsa

Silent Hill: Revelation 3D
2012
5,1 34 tys. ocen
5,1 10 1 34135
3,4 11 krytyków
Silent Hill: Apokalipsa
powrót do forum filmu Silent Hill: Apokalipsa

Kiedy Silent Hill:Revelaion 3D W Polsce ? Bo Coś Długo A Non Stop Tylko Na Świecie ?

Luki331

Po I: tematów tego typu jest już kilka a wyszukiwarka stoi jak byk.
Po II: trwa postprodukcja, a data premiery jest znana tylko producentom. Nawet sam reżyser nie wie, kiedy będzie film - i nie koniecznie w lutym.
I po III: Naucz się pisać.

Dimond

Nie zdziwię się, jeśli premierę filmu scalą z premierą Downpoura ;)

ocenił(a) film na 4
rifi77

Na odwrót ! To premierę Downpoura która miała być wcześnie - przesunęli żeby gra wyszła zaraz po filmie: D

widz00

Aha Spoko Dzeki na informacje ale bedzie rowniez w polsce

Luki331

sorki za bledy klawiatura sie wali w lapku !

ocenił(a) film na 4
Luki331

Na imdb pisze że w Listopadzie 2012 będzie w Holandii... (?)

Dziwne by to było : / ... wiadomo że oprócz montażu trzeba dodać masę efektów. No ale skoro Downpoura przesunęli tak że pasuje do filmwebowej daty premiery... zobaczymy.

Niema nawet teasera co jest dziwne.

ocenił(a) film na 6
Luki331

Nie wiadomo kiedy film będzie miał swoją premierę. Powstanie, to na pewno. Michael J. Basset twierdzi że jest już w absolutnie końcowej fazie produkcji, pozostają jeszcze tylko mixy dźwięków i soundtracku. Zaniedługo film odda w ręce producentów a oni uznają kiedy film ujrzy światło dzienne. Na pewno nie luty. Myślę że około czerwca będziemy się wybierać do kina.

TheUndertaker

Jeżeli zrobią premierę w wakacje, to mogą sporo stracić na konkurencji z nowym Batmanem. Myślę, że w styczniu jakiś zwiastun się pojawi lub chociażby kilka oficjalnych zdjęć, plakatów.

Dimond

No Też mi się wydaje A do Premiery Niedużo Miesiąc Ponad 2 Część Się niezle Zapowiada w koncu w 3D !

ocenił(a) film na 3
Luki331

Żadne niewiele ponad miesiąc bo film nie ma najmniejszych szans na wydanie w lutym. Już pomijając kwestie tworzenia, to nie zaczeła sie dotąd jakakolwiek promocja, co jasno świadczy o tym, że ciągle poczekamy.

Dealric

Z tym, że film jest już w 98% gotowy. Ostatnio reżyser pisał, że pozostało jedynie kilka poprawek nad dźwiękiem i muzyką.

ocenił(a) film na 3
Dimond

Jakby nigdy nie zdarzyło sie, że przecież już praktycznie gotowy film czekają miesiące obrabiania, w każdym razie brak jakichkolwiek informacji czy reklamy na miesiąc przed premierą o czymś świadczy

Dealric

Napisałem, że jest gotowy mając na myśli właśnie postprodukcję.