Kiedy Silent Hill:Revelaion 3D W Polsce ? Bo Coś Długo A Non Stop Tylko Na Świecie ?
Po I: tematów tego typu jest już kilka a wyszukiwarka stoi jak byk.
Po II: trwa postprodukcja, a data premiery jest znana tylko producentom. Nawet sam reżyser nie wie, kiedy będzie film - i nie koniecznie w lutym.
I po III: Naucz się pisać.
Na odwrót ! To premierę Downpoura która miała być wcześnie - przesunęli żeby gra wyszła zaraz po filmie: D
Na imdb pisze że w Listopadzie 2012 będzie w Holandii... (?)
Dziwne by to było : / ... wiadomo że oprócz montażu trzeba dodać masę efektów. No ale skoro Downpoura przesunęli tak że pasuje do filmwebowej daty premiery... zobaczymy.
Niema nawet teasera co jest dziwne.
Nie wiadomo kiedy film będzie miał swoją premierę. Powstanie, to na pewno. Michael J. Basset twierdzi że jest już w absolutnie końcowej fazie produkcji, pozostają jeszcze tylko mixy dźwięków i soundtracku. Zaniedługo film odda w ręce producentów a oni uznają kiedy film ujrzy światło dzienne. Na pewno nie luty. Myślę że około czerwca będziemy się wybierać do kina.
Jeżeli zrobią premierę w wakacje, to mogą sporo stracić na konkurencji z nowym Batmanem. Myślę, że w styczniu jakiś zwiastun się pojawi lub chociażby kilka oficjalnych zdjęć, plakatów.
No Też mi się wydaje A do Premiery Niedużo Miesiąc Ponad 2 Część Się niezle Zapowiada w koncu w 3D !
Żadne niewiele ponad miesiąc bo film nie ma najmniejszych szans na wydanie w lutym. Już pomijając kwestie tworzenia, to nie zaczeła sie dotąd jakakolwiek promocja, co jasno świadczy o tym, że ciągle poczekamy.
Z tym, że film jest już w 98% gotowy. Ostatnio reżyser pisał, że pozostało jedynie kilka poprawek nad dźwiękiem i muzyką.
Jakby nigdy nie zdarzyło sie, że przecież już praktycznie gotowy film czekają miesiące obrabiania, w każdym razie brak jakichkolwiek informacji czy reklamy na miesiąc przed premierą o czymś świadczy